« Miniverhaaltje 1 van 2: Schuin is soms Beter | Main | Ajax-Docu »

Miniverhaaltje 2 van 2: Mooie benen en autovelgen

De wielen van een auto zijn niet onbelangrijk, als het erom gaat hoe een auto er esthetisch gezien uitziet. In Latijns-Amerika is dat nog een stuk belangrijker dan in Europa. Op mijn huidige auto zitten lichtmetalen velgen, ik heb al eens verteld dat wieldoppen wat mij betreft ook best voldoen, maar dat die zo snel gestolen worden. En met wielen zonder wieldoppen ziet een auto er gewoon niet uit.

In zeker opzicht kun je de wielen, het onderstel van de auto, vergelijken met vrouwenbenen. Die zijn ook zeer gezichtsbepalend (...). Lichtmetalen velgen kunt u vergelijken met een vrouw met mooie benen. Om de analogie enigszins compleet te maken, kunt u de wieldoppen vergelijken met een mooie panty. Ook daarmee kunnen allerlei oneffenheden verdoezeld worden. Trekt een dergelijke vrouw haar panty uit, dan is het even schrikken geblazen. Voelt u de vergelijking?

Vandaag reed er een andere Toyota achter mij aan. We reden ongeveer 100 en ik lag voorop. Bij een stoplicht ging de andere Toyota naast mij staan. Er zat een Antilliaan in die zijn raampje naar beneden liet zakken. Hij wees op mijn wieldoppen. 'Heeft u die gekocht of zaten die erop?'. Ik antwoordde dat ik de auto zo besteld had. 'Dat zijn mooie wieldoppen!', zei de Antilliaan vervolgens.

Een leuk compliment voor de Toyota, hij glom ervan.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 10, 2003 12:00 PM.

The previous post in this blog was Miniverhaaltje 1 van 2: Schuin is soms Beter.

The next post in this blog is Ajax-Docu.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33