« Eerst naar de Kapper! | Main | Miniverhaaltje 2 van 2: Mooie benen en autovelgen »

Miniverhaaltje 1 van 2: Schuin is soms Beter

Vanmorgen liep ik met mijn bekertje warme chocolademelk bij het NOC (soort Helpdesk) binnen. Ik wilde even met Maya spreken en zette mijn bekertje chocolademelk op de systeemkast van haar PC. Half grappend zei Maya: 'Hé, kijk je wel uit met mijn computer!'.

Dat deed mij denken aan een recensie van luidsprekerboxen in een of ander HiFi-blad, jaren geleden. Niet alleen het geluid van de onderzochte box was uitstekend volgens de recencent, maar ook het design. De luidspreker liep van boven namelijk schuin af. 'Dat is een zeer goed ontwerp', aldus de recencent, 'want als een box van boven recht is, zet moeder de vrouw er onmiddellijk een plant op!'.

Daar dacht ik aan met mijn bekertje warme chocolademelk en aan het feit dat PC-bouwers hun systeemkast dus ook wel eens schuin mogen laten aflopen.

About

This page contains a single entry from the blog posted on January 10, 2003 11:59 AM.

The previous post in this blog was Eerst naar de Kapper!.

The next post in this blog is Miniverhaaltje 2 van 2: Mooie benen en autovelgen.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33