« Is de natuur wreed? | Main | Destiny »

Knappe Man

Luchiano is erg leuk vandaag. Leuk in die zin dat hij erg op mij gericht is en van een beetje aandacht wordt niemand slechter. Nu zitten we samen bij UTS wat werkzaamheden uit te voeren. Ik ben wat indexen aan het bouwen en Luchiano is een kalender aan het invullen. We hebben er chocolademelk bij gehaald en Luchiano zei al: 'Gezellig hŤ, zo met zijn tweeŽn aan het werk'. En zo is het.

Vanmorgen was de kleine man thuis met een nietmachine in de weer. Niet om ermee te nieten, neen, om letters uit te beelden met de nietmachine. Steeds kwam hij naar mij toe. 'Papa, wat is dit voor letter?'. 'Dat is een L, Luchiano'.

Luchiano: 'En wat is dit voor letter?'
CasaSpider: 'Dat is een T, Luchiano'.
Luchiano: 'En deze? '(Ja, je kunt nog verdomd veel letters uitbeelden met zo'n ding!)
CasaSpider: 'Een V, jongen'.
Luchiano: 'Je bent een knappe man, papi'.

Gisterenavond hebben we America's Funniest Homevideos (AFV) gekeken. De winnende video was een moeder die door haar man en zoon in de maling werd genomen met een nep-hondendrol. Een oude grap, maar leuk uitgevoerd. Lucy kende die grap ook al. Tevens wist zij te vertellen dat je op Curacao ook zo'n nep-drol kunt kopen, in een bepaalde dierenzaak. Luchiano hoorde dat en sinds dat moment zeurt hij mij, in het diepste geheim, de oren van het hoofd om zo'n ding te gaan kopen. Ik heb er eigenlijk zelf ook wel zin in.

Ja, het is Mannendag vandaag!

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 28, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Is de natuur wreed?.

The next post in this blog is Destiny.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33