« La Vaca, La Misma Vaca | Main | WinMX & Curry »

Alina

Precies twee weken geleden gingen wij naar Mambo Beach. Dat doen we trouwens vrijwel iedere week. Pascale & Luc lagen al op het strand en begroetten ons. We waren net klaar met de strandbedjes inrichten, toen een vrouw op Lucy afstapte. Of zij zin had om haar billen te laten fotograferen.

Chica de la Semana: Alina!Lucy maakt iedere week foto's van een Chica de la Semana en vond het eigenlijk wel leuk dat iemand anders foto's van haar zou maken. Er bestond een kleine kans dat de foto's in de Panorama komen. Lucy liet zich fotograferen en ik praatte wat met de begeleider van de vrouw. Schreef mijn adres en email-adres op, zo zouden we de foto's in ons bezit kunnen krijgen.

Inmiddels vermoed ik dat die foto's nooit meer aankomen en al helemaal niet in de Panorama verschijnen. Toen de fotografe klaar was met Lucy, ging ze verder op zoek. Vlakbij ons lag een mooie dame en die wilde ook wel poseren.

Inmiddels waren wij in zee wat met een bal aan het spelen. Lucy keek de fotosessie aan en na afloop besloot zij dat laatste model te vragen voor haar Chica-serie.

De dame in kwestie bleek Alina te heten en is afkomstig uit de Dominicaanse Republiek. Dat meldde Lucy mij trots toen zij Alina voorstelde. Ik kon niet anders dan beamen dat de mooiste dames uit de Dominicaanse Republiek komen. Overtuig u zelf en bezoek Chica Semana op de La Chica Merengue website.

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 1, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was La Vaca, La Misma Vaca.

The next post in this blog is WinMX & Curry.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33