« Alina | Main | CasaSpider Update 02.12.2002 »

WinMX & Curry

Zaterdag schreef ik over het lied La Vaca van La Banda Chula. Staalin was nieuwsgierig en wist het nummer te localiseren met behulp van WinMX.

Als Staalin dat kan, kan ik het ook, dacht ik bij mijzelf en heb WinMX gedownload. Terwijl ik aan het zoeken was naar La Vaca zag ik ineens dat iemand anders mijn Zappa album Roxy & Elsewhere aan het downloaden was van mijn PC. Voor wat hoort wat, zullen we maar zeggen.

Inmiddels heb ik twee versies van La Vaca, een van La Banda Chula en een andere van Mala Fe. Die laatste is zelfs nog iets beter. Denk er wel aan dat het nummer hard afgespeeld moet worden en als het in de auto geschiedt, dat de ramen openstaan. Toehoorders menen dan met een authentieke bewoner van Santo Domingo te maken te hebben.

Even iets heel anders. De Adams Family van Adam Curry en Patricia Paay gaat na BNN en RTL nu door SBS6 uitgezonden worden. Patricia geeft haar uitleg, maar wij weten wel beter, het gaat natuurlijk alleen om geld. In het AD doet Patricia de volgende uitspraak:

"Het wordt volgens mij een groot succes. We hebben echt een hartstikke leuk gezin, met heel veel humor."

Nou, ik heb hier erg om moeten lachen, wel beseffend dat hiermee Patricia's gelijk is aangetoond.

About

This page contains a single entry from the blog posted on December 2, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Alina.

The next post in this blog is CasaSpider Update 02.12.2002.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33