« Wereldbeker Wielrennen (2) | Main | Willem »

CasaSpider & LaChicaMerengue Updates

Het was een druk weekend, qua internet-bezigheden. Zondag is Lucy's site La Chica Merengue ge-update. De nieuwe Chica de la Semana is Tiffany, de dochter van Ilsa die vorige week de eer had. Om voor mij onbegrijpelijke redenen wordt er nog niet driftig op beide dames gestemd, sterker nog, ze staan allebei op nul! Wellicht heeft vrouwenkenner nummer één Jeronimo hier een theorie over. Aan u de taak om verandering in de score aan te brengen.

Chica de la Semana: Tiffany!Maandagavond is sinds jaar en dag de vaste CasaSpider update-avond. Vanavond heb ik het qua inspiratie-verhogende middelen rustig gehouden. Zou het Tequila-tijdperk definitief voorbij zijn? Dacht het niet.

De volgende onderwerpen kunt u vinden in het CasaNews:

  • Een mooi verhaal van Tanja met de titel Afrikaanse Prins
  • Verslag van de SQL Integrator afscheidsborrel voor Wilbert & Angelique
  • Verslag van de Wereldbeker Wielrennen op Curacao met maarliefst 48 foto's!

Ik ben er vroeg bij vanavond, het is pas 23:20. Dat zal wel aan de Balashi (Arubaans bier) liggen, dat valt toch een stuk minder zwaar dan tequila of rum. Nou ja, er heeft ook nog een sigaar het loodje gelegd. En zometeen staat er nog een kop dampende soep te wachten.

Zojuist heb ik nog even gespiekt bij Benno, die normaliter ook op maandagavond update. Hij heeft blijkbaar mijn foto-edit-software nog niet ontvangen, want het publishen van de foto's kost hem zowat de halve nacht.

Binnenkort komt mijn zus Pascale vakantie bij ons op Curacao vieren, samen met haar man Luc. Grappig is dat zij op internet hebben gezocht naar verblijfadressen en onder anderen terechtkwamen bij Benno en Noelle, die een apartementje verhuren. Helaas was dit appartement de gehele maand november reeds verhuurd.

Behalve Benno en ik waren ook Wilbert & Angelique actief op de maandagavond. Hun maandagse update zal ik voortaan missen. Het was namelijk altijd een prettig idee als men weet dat er nog meer nerds op hetzelfde moment hard aan het werk zijn. De CasaSpider zet zijn werk gewoon voort, maakt u zich vooral niet ongerust!

About

This page contains a single entry from the blog posted on November 4, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Wereldbeker Wielrennen (2).

The next post in this blog is Willem.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33