« Le Chien 2 | Main | Fred Astaire »

Twee Tips

Vandaag eens iets anders, geen langdradige verhalen, neen, ditmaal twee nuttige tips. De eerste komt van Henk Rook en gaat over het verrijken van knoflooksaus. In mijn laatste CasaNews Update repte ik over de heerlijke knoflooksaus van Centrum Supermarkt. Natascha had op haar Pool & BBQ Party deze saus flink verrijkt door er twee voeten knoflook aan toe te voegen. Henk deed mij via mail de volgende tip toekomen:

Ik kan me die knoflooksaus van Centrum nog heel goed herinneren. Om het nog lekkerder te maken moet je er, naast de extra teentjes knoflook, eens cream cheese aan toe voegen. Volgens mij hadden wij altijd Philadephia cream cheese. Die is een stuk goedkoper dan Mon Chou.

Nou mensen, probeer het eens. Dan gaan we nu over naar tip nummer twee. Walter van G. is een collega van mij. In de avonduren programmeert hij ook wel eens iets voor het web en het resultaat mag er zijn. Vooral als u van raadsels houdt, moet u zijn site Challenging Logic echt eens bezoeken.

Niet alleen kunt u er diverse raadsels oplossen, in het Engels of het Nederlands, tevens krijgt u een score, zeg maar een punt! En om het helemaal af te maken bestaat er ook nog de mogelijkheid om zelf raadsels te uploaden, eventueel zelfs compleet met een plaatje. Gaat dat zien!

Cream cheese en raadsels, een bijzondere combinatie.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 17, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Le Chien 2.

The next post in this blog is Fred Astaire.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33