« Control-C | Main | Twee Tips »

Le Chien 2

Eerder deze maand schreef ik over mijn Pablo Jamin tijdperk. Dit tijdperk duurde een heel weekend en Pablo J. vervaardigde maarliefst vijf schilderijen. Het meesterwerk Le Chien was hier reeds te bezichtigen.

Le Chien 2De mededeling dat er ook nog een Le Chien 2 bestaat, heeft voor een stortvloed van reacties gezorgd, waarin ik bijna werd gesmeekt om ook dit schilderij op het web te plaatsen. Wel, reŽel gesproken: na lang zeuren mijnerzijds staat Diamond Piet er nu op dat ik een foto ook van dit schilderij plaats.

Vandaag is een mooie gelegenheid om aan dit verzoek gehoor te geven. Waarom vandaag vraagt u zich misschien af, omdat het kabinet gevallen is wellicht? Omdat als Bonhoff en Heijnsbroek vechten om een been, de PvdA gaat ermee heen? Ha, en dan dacht ik nog dat het op Curacao zo'n zootje was qua politiek, met een veelheid van vooral persoonlijke irritaties jegens andere politici.

Maar neen, Le Chien 2 heeft u vooral te danken aan mijn derde Spaanse les gisterenavond. Het was weer ouderwets gezellig bij Paloma en de les liep uit tot half elf. Thuisgekomen ging ik even TV kijken, naar de begrafenis van Prins Claus. Onze honden Spider & Scooby Doo waren buiten aan het spelen en wilden naar binnen.

Ik lag een beetje achterover in mijn leunstoel met voetenbankje. De honden sprongen tegen de stoel op, ik kwam ietwat naar voren en Scooby kermde het uit van de pijn. Langzaam van begrip als ik ben, had ik niet in de gaten dat zijn pootje tussen het voetenbankje en de stoel klem was komen te zitten. Ik wilde Scooby aaien, hij kermde en beet mij vervolgens in mijn bovenbeen. Woedend was ik, geheel onterecht overigens. Maar ja, het bloedde toch wel, mijn been. Nadat iedereen weer wat gekalmeerd was, zijn we maar naar bed gegaan.

Nu zit ik met de vraag of ik naar de dokter moet, kijk ik ben natuurlijk geen mietje, maar van tetanus schijn je dood te kunnen gaan. Is er ook een dokter in de weblog-community, Veraman wellicht? Welnu, kort samengevat leek me dit dus het ideale moment om met mijn tweede hondenschilderij op de proppen te komen.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 16, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Control-C.

The next post in this blog is Twee Tips.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33