« Sunroof/Moonroof | Main | Piano Man »

Twee Lustrums

Tot nu toe is dit een leuke week. Dinsdag kwam de nieuwe auto. Woensdag 23 oktober vierde ons bedrijf SQL Integrator zijn tweede lustrum (10 jaar voor de analfabeten) met een groot feest in Villa Maria. En vandaag, donderdag 24 oktober, is Luchiano 5 jaar (1e lustrum voor de slimmeriken) geworden. De enige dissonant deze week was Feyenoord, dat kansloos met 2-0 ten onder ging tegen Dinamo Kiev.

De SQL Integrator Party was een succes. Villa Maria bleek een uitstekende locatie, wij bevonden ons in het (overdekte) openlucht gedeelte. De ruimte was ingedeeld volgens onze visie: Crossing Borders with IT. Tien jaar geleden begonnen op Curacao heeft SQL Integrator zich uitgebreid in Brazilie, Nederland en de Verenigde Staten. In de feestruimte stonden lopende buffetten met voor deze landen typische gerechten.

Ook was er een live-band die vele Salsa en Merengue-nummers ten gehore bracht. Lucy is dol op dansen en dus moest ik er ook aan geloven. Toen we het feest verlieten en in de auto zaten, hadden we gek genoeg allebei toch weer een ontzettende honger. Thuis hadden we nog soep, maar we gingen voor de Lomitu ku batata van Nancy. Met extra veek pika en knoflooksaus.

Waar was Luchiano al die tijd? Gewoon thuis, we hadden een heuse babysit voor hem ingehuurd. Toch leuk op de avond voor zijn verjaardag, of niet? Vandaag heb ik een vrije dag, speciaal voor Luchiano. Maar ik moet toegeven dat het ook wel lekker is om uit te rusten van zo'n zwaar feest. Vanmorgen hebben we Luchiano samen naar school gebracht, met een grote chocoladetaart. Zometeen gaan we met zijn drieŽn naar Punda om een mooi kado voor het jong uit te zoeken. Luchiano stond erop dat hij erbij was en hij verkondigt de hele dag dat dit zijn dag is en dat wij dus alles moeten doen wat hij zegt. En zo geschiedt het.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 24, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Sunroof/Moonroof.

The next post in this blog is Piano Man.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33