« Dumpen geoorloofd | Main | Twee Lustrums »

Sunroof/Moonroof

Als je zoals ik in een technische functie (Database Administrator) werkt, zijn verrassingen vaak niet leuk. Mensen weten je meestal te vinden als er problemen zijn, het komt zelden voor dat iemand binnen komt lopen om te zeggen: 'Goh, wat draait die database toch weer lekker vandaag. Bedankt, CasaSpider!'. Neen, dat heb ik nog niet mee mogen maken.


Verrukkelijk zo'n sunroof/moonroof!


Gisteren werd ik gebeld door Star Lease met een verrassende mededeling. Mijn nieuwe lease-auto zou binnen een uur afgeleverd worden. Dat was nog eens een leuke verrassing, het kan dus wel. Officieel zou ik hem pas op 30 oktober in ontvangst mogen nemen, nu dus een weekje eerder.

Jammer genoeg moest ik 's avonds overwerken, graag had ik met de familie even een ritje gemaakt. Net voordat ik naar Spaanse les moest, maakten we nog wat foto's van de bolide. Het onderdeel waar ik mij het meest op verheugde was de sunroof/moonroof, zeg nooit schuifdak tegen een Chiquita.

Mijn verwachtingen zijn uitgekomen, 's avonds in het donker is het prachtig om de sterrenhemel boven je hoofd te zien en dan hoeft het dak nog geeneens open. Sommigen noemen een auto met schuifdak sunroof/moonroof een armelui's cabrio, so be it.

Vanmorgen ben ik speciaal Luchiano naar school gaan brengen, om nog even te genieten. En ja, ik geef het toe, ook om erbij te zijn toen Lucy de terugweg reed. Inmiddels hoor ik dus ook bij die vermaledijde mannen die met samengeknepen billen naast hun vrouw zitten in een nieuwe auto. Lucy zei al: 'Doe mij die oude auto maar weer, dat was een stuk relaxter'.

Nog vijf minuten en dan word ik weer opgehaald voor het ritje van 300 meter naar mijn huis. Ik kan bijna niet wachten...

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 23, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Dumpen geoorloofd.

The next post in this blog is Twee Lustrums.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33