« Verblijfsvergunningen | Main | Robbie's »

Snoertje

Nog niet zo lang geleden vroeg ik om een nieuwe PC op mijn werk. Zoals veel grote bedrijven staat ook UTS als enigszins burocratisch te boek. Toch stond de nieuwe PC al binnen twee weken op mijn buro, nou eigenlijk op mijn tweede buro. Dat tweede buro staat ietwat verder verwijderd van de hub en van de electriciteitsvoorziening. Een netwerkkabel van vijf meter was binnen een dag geregeld. Voor de electriciteit moest er een vierweg-stekkerdoos komen. En die waren op.

Zo stond mijn nieuwe computer ietwat troosteloos uitgeschakeld te staan. Mijn kamergenoten begonnen al grappen te maken, dat het beeldscherm er zo rustiek uitzag. In de tussentijd was een steeds groter aantal mensen bezig met de stekkerdoos. Vanmorgen zei kamergenoot Sidney opeens: 'Hey, ik zie hier een stekkerdoos en er zit maar een stekkertje in'.

Nu was dit wel een belangrijke stekker, namelijk die van het cappuccino-apparaat. Dus moest ik een verlengsnoer zien te vinden. Even later was een professioneel 25 voet oranje verlengsnoer geregeld. Wel moest ik nog even geduld hebben, want het koffiezetapparaat was net met een kritisch proces bezig. Na afloop vond de grote omruil plaats en kon ik eindelijk de computer aansluiten.

Inmiddels draait RedHat 8.0 in volle glorie en zojuist kreeg ik het bericht dat mijn stekkerdoos ook is gearriveerd. Het belooft een mooie dag te worden.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 29, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Verblijfsvergunningen.

The next post in this blog is Robbie's.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33