« Curacao Triathlon | Main | Dumpen geoorloofd »

Een vrije dag met Camila

Helemaal vergeten te vermelden vanmorgen. Wij hebben een dagje vrij. Bijna niemand weet waarom, ik ook niet precies, maar ik geloof dat het Antillendag is. Aangezien u gewend bent dat de postings alhier zorgvuldig worden voorbereid, heb ik het even opgezocht.

Chica de la Semana: Camila!Antillendag is in 1995 ingevoerd, nadat uit de referenda in 1994 naar voren was gekomen dat een grote meerderheid voor het behoud van de Antillen (Curacao, Bonaire, St. Maarten, St. Eustatius en Saba) was.

Inmiddels is dat niet meer zo en St. Maarten zal binnen afzienbare tijd uit de Antillen stappen. In het regeeraccoord van het kabinet-Ys (2002-2004) staat dat dit het laatste Antilliaanse kabinet zal zijn. Daarmee vieren we vandaag naar alle waarschijnlijkheid de laatste Antillendag.

Citaat uit de Amigoe: Ook Antillendag zal dus verdwijnen, want er blijven dan alleen eilanden met een aparte band met Nederland over. Het is aannemelijk dat, om het nieuwe koninkrijksverband tot uitdrukking te brengen, er een nieuwe Koninkrijksdag zal worden ingesteld. Want die vrije dag wil niemand meer missen.

Ja, wie is er nu niet dol op een vrije dag. Overigens heeft het zowat de hele morgen geregend, dus u hoeft niet bijzonder jaloers te zijn. Slechts een beetje, want over een half uurtje vertrekken de Spiders naar het strand.

Over strand gesproken, door de vrije dag en de regen was ik ruimschoots in staat om La Chica Merengue te updaten. Desde la Republica Dominicana........ Camila! Wederom een zeer sympathieke Chica de la Semana die uw stem waard is.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 21, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Curacao Triathlon.

The next post in this blog is Dumpen geoorloofd.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33