« Smartengeld | Main | Mooi geparkeerd »

And the winner is...

Gisterenavond kwam Cai bij ons eten. Vier jaar geleden vertrok hij met zijn toenmalige vriendin naar Nederland. Hij vond een goede baan bij CMG, maar na vier jaar begon het bloed toch te kriebelen en wilde hij terug naar Curacao. En zo begon Cai op 1 september bij zijn oude werkgever, de Bank van de Nederlandse Antillen. Vele ervaringen rijker en een vriendin armer. Als u op de link klikt ziet u overigens het werkelijk schitterende nieuwe gebouw van de Bank, het lijkt wel of banken nooit te lijden hebben van economische recessies.

Cai kwam dus eten. Lucy had zich uitgesloofd en het eten smaakte erg goed. Maar daar ging het allemaal niet om, we zouden gaan dominoŽn. Domino lijkt best veel op klaverjassen, eigenlijk moet je het met zijn vieren spelen, met twee paren. Maar het kan ook met zijn tweeŽn of drieŽn. Iedereen speelt dan voor zichzelf. Cai is een ervaren domino-speler, om over Lucy nog maar te zwijgen. Wat schetst hun verbazing toen gaandeweg de CasaSpider een steeds grotere voorsprong nam. Cai en Lucy wisselden zelfs nog van plaats om het tij te keren, maar dat is natuurlijk net zo'n wanhoopspoging als bij de supermarkt van rij verwisselen. Zul je net zien dat in de nieuwe rij een nog problematischer geval staat, waardoor het allemaal nog langer duurt.

Aan het eind van de avond liet de stand niets aan duidelijkheid te wensen over: Spider 13, Cai 7 en Lucy 4. Zaterdag wordt er wederom gedominoot, eens kijken of het toch gewoon beginnersgeluk was...

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 10, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Smartengeld.

The next post in this blog is Mooi geparkeerd.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33