« And the winner is... | Main | I'm Too Sexy »

Mooi geparkeerd

Vanmorgen zat ik lekker bij UTS te werken. Het was druk, maar alles lukte. U kent dat wel. Ik had juist een kopje capuccino gehaald 25 cent, toen er iemand binnenkwam die vroeg of we het al gezien hadden. Hoe iemand zijn auto had geparkeerd.


Toch zonde van zo'n Camry! (foto Sidney van Dijk)


Het parkeerterrein voor ons gebouwtje is niet zo heel groot. Daarom wordt ook de zandvlakte eronder als parkeerplaats gebruikt. Diegenen die op tijd op hun werk zijn kunnen boven parkeren en hebben geluk.

Nu lopen er ook een paar Amerikanen bij ons rond. En daarvan rijdt in een mooie bordeaux-rode Toyota Camry. Klaarblijkelijk had deze Amerikaan geluk, want hij kon 's morgens boven parkeren. Nu wil het toeval (ik had het tot dan toe nooit gezien of gemerkt), dat deze parkeerplaats een klein tikje afloopt, richting de zandvlakte.

Amerikanen rijden al heel hun leven in auto's met automaten en zijn wellicht wat gemakzuchtig. Waar wij hem (de auto) altijd braaf in de P zetten voordat we uitstappen, vond deze Amerikaan de N ook wel een mooie letter.

Ook de handrem bleef onaangeroerd. Wel, het is duidelijk wat zich heeft afgespeeld, de Camry reed vanzelf naar beneden en boorde zich in een of andere 4-wheel drive. Nog een geluk dat die er stond, anders was de onbemande Toyota wellicht door het hek naar buiten gereden. Het hele terrein loopt namelijk enigszins af.

En nog een keer van achteren... (foto Sidney van Dijk)Het was echt een leuk gezicht om die auto's daar zo te zien staan, bijna absurd. Iedereen maakte leuke grappen, behalve de Amerikaan dan die wat achteraf stond te bellen met de autoverhuurder.

Gelukkig had onze systeembeheerder Sidney zijn camera bij zich. Anders was ik toch genoodzaakt geweest even heen en weer naar huis te sprinten. Voordeel is dat ik nu zelf ook op de foto sta, de 4-wheel drive is overigens niet van mij.

Ja, zo maakt men nog wat mee op vrijdag. Als er nu iemand parkeert of wegrijdt, wordt hij/zij door iedereen gewaarschuwd de auto op de handrem te zetten. Of op zijn minst toch in zijn P.

About

This page contains a single entry from the blog posted on October 11, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was And the winner is....

The next post in this blog is I'm Too Sexy.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33