« Nogmaals Colombia | Main | Waar ben ik? »

Wim geeft cursus

Een uurtje of wat geleden ben ik thuisgekomen van onze interne SQL Integrator cursus Oracle 8i, verzorgd door goeroe Wim Jans. Vele nieuwe features passeerden de revue en Wim bleek een onderhoudende docent. Immers, niemand is in slaap gevallen. Dat Wim zo onderhoudend is, daar kan hij zelf niets aan doen. Hij heeft gewoon geluk gehad dat hij uit Belgie komt.


Wim Jans, Oracle8i (en 9i) Goeroe


De opkomst viel me iets tegen, een man of tien schat ik. Gelukkig was er voor meer lunchpakketten gezorgd, maar die gingen desondanks op. Ja, een Oracle-cursus staat gelijk aan twee uur hard werken op het land. Wij hebben onze kennis-injectie achter de rug.

Op een eiland als Curacao is het een beetje behelpen met cursussen, het kost teveel geld om iedereen elke keer maar naar Nederland te sturen. Daarom moeten we inventief zijn en zo'n interne cursus is daar een uitstekend middel voor. En ook voor de docent van die avond is het een zeer leerzaam event, zowel door de voorbereiding die hij/zij in het onderwerp heeft moeten steken, als door de oefening in presenteren.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 8, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Nogmaals Colombia.

The next post in this blog is Waar ben ik?.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33