« Wim geeft cursus | Main | De Chinese Pluche Fetishist »

Waar ben ik?

Het is leuk om te weten waar bezoekers van een website vandaan komen, geografisch gezien. Zo heb ik laatst Geobutton op deze site gezet, juist boven het klokje. Op de La Chica Merengue website zag ik in de statistieken plotseling een nieuw land opduiken: Guatemala. Nu zijn op La Chica Merengue leuke dames in bikini te zien. Na zo'n 20 hits uit Guatemala kreeg ik visioenen van een wigwam met ADSL, waar een geile indiaan de hele dag naar onze Mambo-foto's zit te kijken.

Nu internet ik zelf op verschillende manieren. Laatst logde ik in via Curanet, een lokale provider. En wat zag ik in mijn Geobutton? Ik bevond mij klaarblijkelijk in Guatemala! Curanet is van server gewisseld en het zijn gewoon Curacaoenaars die naar de bikini's komen kijken.

Graag ik hoor ik van u of de Geobutton bij u wel de juiste geografische lokatie aangeeft...

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 9, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Wim geeft cursus.

The next post in this blog is De Chinese Pluche Fetishist.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33