« Computers zijn net mensen | Main | Keten van Toevalligheden »

Maxima in Otrabanda

Vandaag geen reguliere nijhuis.net update. Neen, vandaag hadden wij wat anders te doen. Sinds gisteren zijn Prins Willem Alexander en Prinses Maxima op Curacao. En vanavond gaven zij acte de presence op het Brionplein. Veel mensen waren uitgelopen om het prinselijk paar te bekijken. En wij dus ook. Zoekend naar een geschikte plaats om foto's te nemen, moesten wij onder wat dranghekken doorkruipen. Toen ik dat deed, hoorde ik een hard geluid. Lucy dacht nog dat de camera gevallen was, maar ik wist wel beter: ik was uit mijn broek gescheurd. Wat moest Maxima nu wel niet denken.


Willem Alexander en Maxima in Otrabanda

Het was drukker dan ik gedacht had op het Brionplein. En Willem en Maxima liepen ook harder dan ik gehoopt had. Tussen al die mensen, in het donker, was het geen sinecure om een foto te schieten. Nou ja, ik heb er meer dan 50 gemaakt, slechts 13 zijn kwalitatief goed genoeg om bewaard te worden. Wel, wij hebben ze gezien en daar ging het om. In mei waren Alex en Maxima er ook al, toen moesten zij hun bezoek echter voortijdig afbreken wegens de moord op Pim Fortuyn, 6 mei 2002.

Na afloop heb ik nog een succesje geboekt. Gedurende lange tijd ben ik op zoek naar de snack El Canario. Heb hem tot nu toe nooit kunnen vinden, maar nu dus wel. En het moet gezegd, de lomitu (ossenhaas) smaakt er voortreffelijk!

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 12, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Computers zijn net mensen.

The next post in this blog is Keten van Toevalligheden.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33