« Keten van Toevalligheden | Main | Aangesloten, Afgesloten, Aangesloten »

Kookkunsten

Tussen de middag krijg ik altijd wel iets te eten van Lucy, lekker conventioneel. Meestal maakt zij een lekker soepje met eieren. Soms hebben we blikken Unox-soep in huis, dat vind ik ook wel eens lekker voor de afwisseling. Gisteren was het Unox-dag, tomaten-groentensoep. Tijdens het eten was ik druk aan het internetten. De soep smaakte niet echt vies, maar ook niet zo lekker als ik gedacht had. Wel zaten er verdomd veel gehaktballetjes in.

Toen ik de soep op had, wilde ik gewoontegetrouw nog een kommetje halen. De pan was echter leeg. 'Hoe kan dat nou Lucy, de pan is al leeg!', zei ik tegen mijn echtgenote. 'Ja, ik vond het ook al zo weinig', antwoordde zij. U voelt hem al aankomen, bij de Unox maaltijdsoepen hoeft geen water te worden toegevoegd, bij de normale blikjes wel. Ik had dus een heel blik onverdunde soep gegeten, vandaar die vele gehaktballen. Het drinken van veel water achteraf heeft niet echt meer geholpen.

Nu heb ik een bord nasi voor me.

About

This page contains a single entry from the blog posted on August 14, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Keten van Toevalligheden.

The next post in this blog is Aangesloten, Afgesloten, Aangesloten.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33