« Hoofdprijs? | Main | Yves Cooper en Roadwatch »

Altijd de klos

Bij Aqualectra Distribution is het lekker werken. Zo worden koffie en thee gratis beschikbaar gesteld. Het keukentje is vlakbij mijn kamer gesitueerd, dus zo'n drie, vier keer per dag loop ik daarnaartoe. Drie schepjes oploskoffie, een schep suiker en... shit, de koffiemelk is weer eens op. Wij gebruiken kleine blikjes Frisian Flag van 160 ml. Zelf ben ik een normale melkgebruiker, maar ja, zegt niet iedereen van zichzelf dat hij normaal is? In mijn geval is dat echt zo. Echt waar.

Dat geldt niet voor mijn collega Renfurm. Voor Oracle-insiders, wij noemen hem runform. Deze man gebruikt tussen de 60 en 70 ml. koffiemelk per keer. Volgens mijn theorie ben ik dan statistisch vaak de klos als het gaat om een nieuw blikje halen en openmaken. Immers, Renfurm giet bijna standaard alles wat er nog in het blik zit in zijn koffie. Het komt bij hem niet zo nauw, dus hij maakt vrijwel nooit een nieuw blik open, om er nog vier of vijf ml. bij te gieten. Neen, dat mag de CasaSpider doen!

Het is een oneerlijke wereld.

About

This page contains a single entry from the blog posted on June 27, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Hoofdprijs?.

The next post in this blog is Yves Cooper en Roadwatch.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33