« Super Soaker | Main | Miss Universe »

WK 2002

Ik heb onze bedrijfs-WK-pool ingevuld.

1. Frankrijk (ondanks allerlei nederlagen in de voorbereiding en een geblesseerde Zidane)
2. Argentinie (de Duitsers van Zuid-Amerika)
3. Kameroen (dankzij de vrouwen van collega Wim en collega Nick)
4. Brazilie (houden niet van spelen om de derde plaats)

Ondanks dat ik ontzettend veel verstand van voetbal heb, presteer ik het iedere keer weer om er bij dit soort pools volledig naast te zitten. Bij het EK twee jaar geleden was Spanje met een op dat moment formidabele Raoul mijn favoriet. Spanje heeft mijn vertrouwen toen erg beschaamd, vandaar dat ze er dit jaar niet bijzitten in mijn top-vier. De kans is dus groot dat Spanje nu wereldkampioen wordt. Let op mijn woorden...

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 29, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Super Soaker.

The next post in this blog is Miss Universe.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33