« Zonnen | Main | Leiders »

Update

Zojuist heb ik mijn eigen website ('homepage') ge-update. Dat doe ik iedere maandagavond. Ik heb wel eens het idee dat webloggers wat meesmuilend doen over 'homepages'. Nou dat vind ik werkelijk volledig ten onrechte! Mijn weblogje bijhouden, dat kost me niet veel tijd. De eigen website, die meer een soort dagboek is, compleet met foto's, wel die kost me zo'n vijf uren op maandagavond. Waarvan akte. Dus graag wat meer respect voor de zogenaamde homepage-bouwers.

O ja, ik was vergeten te vermelden dat ik mijn website altijd update met ofwel Tequila ofwel Rum, zoals vanavond. En op de achtergrond de geweldige live-CD van Kassav. Vandaar... :-)

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 14, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Zonnen.

The next post in this blog is Leiders.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33