« Toeval (2) | Main | Leven en Dood »

De tandarts, part V (The End)

Het is niet spectaculair, maar ik moet het toch even kwijt. Om het verhaal compleet te maken. Zoals in Part IV beschreven vermoedde ik dat er nog een stukje kies/wortel was achtergebleven, na het trekken van mijn kies. De receptioniste/tandartsassistente probeerde mij nog af te wimpelen door te stellen dat het hier slechts bot betrof.

Welk een incompetentie!

Gelukkig bleef ik aandringen en kreeg daarom gisteren een afspraak. Ik ging in de stoel liggen, de tandarts pakte een spiegel, zei dat ik mijn mond open moest doen en constateerde dat het slechts bot betrof. En dus geen achtergebleven wortels en of kiezen.

Opgelucht beende ik de praktijk uit.

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 3, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Toeval (2).

The next post in this blog is Leven en Dood.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33