« Toeval (6): de Vertakte Boom | Main | Lucy naar de kerk »

Andruw Jones

Wie is Andruw Jones? Wel, hij is geboren op Curacao en speelt al weer zo'n zeven jaren in de National League. Baseball. Zijn club is de Atlanta Braves. Vanaf het begin is Andruw zeer succesvol bij de Braves. Af en toe een klein terugslagje, maar dat kan iedereen overkomen.

Tot nu toe ging het in dit seizoen nog niet bijster goed met Andruw. Zelf zit ik ook nog niet zo in de competitie, die net op gang aan het komen is. Op het moment dat het er echt toe gaat doen, wordt het de moeite waard om hele wedstrijden te gaan bekijken. Gisteren was het voor het eerst dat ik de Braves aan het volgen was. Ze moesten uit tegen de Montreal Expos en stonden met 0-2 voor in de negende inning. De Expos mochten de inning afsluiten en moesten dus scoren. Er stond al een man op de honken, toen de volgende slagman (bij 2 man uit) een gigantische knal afleverde. De bal zou net niet over de schutting vliegen, maar het zou minimaal een twee-honkslag worden plus dat de man die reeds op een honk stond binnen zou komen.

De bal zweefde door de lucht. Maar toen kwam Andruw Jones, die niet alleen een uitstekend homerun-hitter is, maar misschien een nog betere verre velder. Uit schier onmogelijke positie snelde hij naar de bal. Toen deze het gras dreigde te raken, maakte Jones een snoekduik, strekte zijn arm uit alle macht en ving de bal. Dit tot groot enthousiasme van zijn teammaten. De inning was meteen afgelopen.

Een sensationeel einde.

About

This page contains a single entry from the blog posted on May 23, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was Toeval (6): de Vertakte Boom.

The next post in this blog is Lucy naar de kerk.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33