« De tandarts, part II | Main | Lijst nul »

De tandarts, part III

Het lijkt hier inmiddels wel een medisch weblog. Wel, hopelijk is dit de laatste aflevering in dat genre, want de CasaSpider wordt er niet bepaald vrolijk van. Vandaag moest de kies er dus echt uit. Laat ik u niet langer is spanning houden, hij is eruit. Nu zit ik hier weer met een verdoofde mond, een uur na de operatie. Over een uurtje zal de pijn wel opkomen, nog maar even genieten van dit uurtje dus.

Het was nogal geen sinecure om de kies eruit te halen, mijn drie verstandskiezen gingen er gezamenlijk sneller uit. Dat bracht mij aan het twijfelen of die kies echt wel zo slecht was. Er moest in ieder geval behoorlijk getrokken, geslepen en vermorzeld worden.

Vanaf nu ga ik maar eens meten hoeveel millimeter mijn linksonderkies nu dagelijks omhoog gaat groeien...

Overigens las ik in de Telegraaf dat een Almelose gedetineerde met zijn blote handen bij een gevangenbewaarder een tand met wortel en al verwijderd heeft. Mijn tandarts gaat volgende maand naar Nederland, bijstuderen. Misschien doet hij dat wel bij die Almelose gedetineerde, dat is toch wel een supertandarts.

About

This page contains a single entry from the blog posted on April 24, 2002 12:00 PM.

The previous post in this blog was De tandarts, part II.

The next post in this blog is Lijst nul.

Many more can be found on the main index page or by looking through the archives.

Powered by
Movable Type 3.33