Main

August 7, 2011

Wat gaan de Webloggers doen dit seizoen?

De Nederlandse Eredivisie is dit weekend van start gegaan en dat geldt meteen ook voor het gegok eromheen. Lezers van het CasaLog krijgen gratis en voor niets de gelegenheid zich in te schrijven voor de Webloggers Poule binnen voetbalpoules.nl. Het betreft hier geen kattenpis, waarover later meer.

Voor de potentieel nieuwe deelnemers: Meldt u eerst aan bij voetbalpoules.nl en voeg uzelf daarna toe aan de Webloggers subpoule. Hiervoor is geen password vereist. Het lijkt misschien wat ingewikkeld, maar dat is het ook. Met opzet wordt geen verdere toelichting gegeven, op die manier selecteren wij alleen de slimmeriken.

Geen kattenpis, staat in de eerste alinea. Waarom geen kattenpis? De Webloggers spelen al sinds het EK2004 mee en scoren, zonder onszelf een veer in de reet te steken, bovengemiddeld tot uitstekend. We blikken even terug op de tot dusverre behaalde resultaten in de Eredivisie:

  • Seizoen 2006-2007. De Webloggers worden 16e van 545 deelnemende teams, lees hier het laatste verslag.
  • Seizoen 2007-2008. De Webloggers eindigen als 14e, lees hier het laatste verslag.
  • Seizoen 2008-2009. Met het schaamrood op de kaken moet ik bekennen dat de uitslag "tijdelijk even uit de behandelingssfeer" is. Mocht iemand hem vinden, staat hier een grote beloning tegenover.
  • Seizoen 2009-2010. Een 15e plaats uit 738 deelnemende teams valt de Webloggers ten deel. Niet gek en lees hier het laatste verslag.
  • Seizoen 2010-2011. Het absolute hoogtepunt in de geschiedenis van de Webloggers. Wij WINNEN HET SUBPOULE-KLASSEMENT EN EINDIGEN ALS EERSTE! Lees hier het laatste verslag.

Ja, de Webloggers zijn niets minder dan Der Amtierende Weltmeister en dat willen we graag zo houden. Daarvoor is uw steun nodig. Meldt u derhalve massaal aan, voetbalkennis is niet vereist, doorzettingsvermogen wel.

Het feit dat de Eredivisie al begonnen is doet er niet toe, de officiŽle puntentelling van voetbalpoules.nl begint pas te tellen vanaf 15 augustus 2011. Tot die tijd kan men al wel oefenen. Vergeet vooral niet de Extra Voorspellingen in te vullen, dit betreft het voorspellen van de eindstand alsmede de topscorer van het seizoen 2010-2011.

De aanmeldingen kunnen binnenstromen!