« Rijen C4 - Beek Vooruit C5 7-0 | Main | Rafael Corporán »

Vakkenvullen

We staan bij een van de twee koffieautomaten van de afdeling ICT bij Brabant Water. We, dat zijn Hennes, Edy en CasaSpider. Edy en ik kijken ervan op dat Hennes van Netwerkbeheer erbij staat, immers normaliter haalt Netwerkbeheer zijn koffie bij de andere automaat op de verdieping.

"Ze zijn jullie apparaat zeker aan het schoonmaken?", vraagt Edy.
"Ja", zegt Hennes.
"Hier zijn ze net geweest", zegt Edy.
"Het lijkt wel of ze altijd met die apparaten bezig zijn", zegt Hennes of Edy.

"Dat heb ik met vakkenvullers bij Albert Heijn", meng ik me in het gesprek. "Ik heb het idee steeds vaker voor de voeten gelopen te worden door de vakkenvullers. Dan zitten er weer een paar te spiegelen en kan ik niet bij de ketchup."
"Dat kan best", zegt Edy. "Misschien komt het doordat de winkels tegenwoordig zo lang open zijn. Vroeger gingen ze om zes uur dicht en konden de vakkenvullers beginnen. Tegenwoordig gaan ze bijna nooit meer dicht."

Edy's verklaring klinkt Hennes en mij plausibel in de oren.
Tevreden gaan we met een kopje koffie naar onze kamers.

Comments

Geen kwaad woord over vakkenvullers hč. Wat dat is hoe mijn zoon zijn zakken vult:-)

Zozo, goed gesprek ;)

Het is wel een bruisend leven op kantoor hč, zo bij de koffie-automaat?

Het klopt wel van die vakkenvullers. Maar dat komt omdat de gemiddelde supermarkt niet meer aan die mensen wil betalen dan een argeloze puber acceptabel moet/zou vinden, dus lopen er alleen 15- of 16-jarigen vakken te vullen, en die kunnen nu eenmaal alleen tussen 3 en 6.

Het lijkt Almelo wel, zo levendig als het bij jullie toegaat.

Ja, zelfs de zondag kan niet meer ingezet worden als vuldag!

@Door: Ik zou niet durven! Het is een zwaar beroep, las ik op sommige vakkenvullersfora.
@Zuster Klivia: Ja, wij gaan diep!
@Laurent: Living on the Edge is het hier. Zeilmeisje Laura had beter bij Brabant Water kunnen komen werken. Uitbuiting is een woord dat ik ook zo langzamerhand associeer met vakkenvullen.
@Irene: Nou, nou, hoort wie het zegt... :-)
@Renesmurf: We zitten in een Rat-Race!