« KPN heeft CasaSpider (wederom) tuk | Main | Annemiek's ultieme Tip »

Radio Soulwax

Allereerst, het is gelukt met het nummerbehoud. Om iets voor elf uur vanochtend is mijn telefoonnummer overgegaan van KPN/Hi naar T-Mobile. Het is gewoon heerlijk. Jammer voor Luchiano (013) is dat zijn abonnement niet per 2 september eindigt, maar pas op 18 oktober.

19.07.2011: CasaSpider ontdekt Radio Soulwax voor de iPhone, diverse mixes van een uur.Nu ja, dan krijgt hij zijn HTC Desire S of Sensation juist voor zijn verjaardag en dat is ook leuk. In het algemeen geldt dat het aangaan van een verbintenis aanmerkelijk gemakkelijker verloopt dan het verbreken ervan.

Daar heeft Diana (5) voorlopig geen last van. Zij heeft haar eigen running-gag ontwikkeld. Die gaat zo:

Diana: "Mama?"
Aangesprokene: "Ja, Diana."
Diana: "Is het al bijna nacht?"
Aangesprokene: "Nee, het is pas middag."
Diana: "Oh. Is het al bijna nacht?"

Dit herhaalt zich vervolgens een keer of 88. Het had zomaar een grap van Johnny Kraaykamp sr. (19.04.1925 - 17.07.2011) kunnen zijn. Tot slot een tip voor muziekliefhebbers in bezit van iPhone of Android-toestel: Radio Soulwax!

Download de app voor iPhone of Android en vervolgens een van de bestanden die goed zijn voor een uur lang muziek-mixen, zie 3voor12 voor meer info. Ik ben begonnen met Introversy, een mix van intro's. Lekker om naar te luisteren en ook leuk om naar te kijken, alle gebruikte platenhoezen komen voorbij met geinige animaties. Vanaf morgen ga ik ze in de trein beluisteren.

Comments

ja, ja, ja, de tijd ontbreekt me, ik heb aan één leven niet genoeg!

Nu lekker blijven waar je heengegaan bent!

@Renesmurf: Mee eens, met al die mogelijkheden en die onophoudelijke stroom van informatie moeten we steeds meer keuzes maken. En dat valt niet altijd mee. Soms is lekker blijven waar je heengegaan bent inderdaad het gemakkelijkst en het best.