« Epic Fail | Main | Rijen C4 - Boeimeer C4 0-7 »

Een allegaartje

Octopus Paul is dood. Op de radio hoor ik de reden. De inktvis pleegde zelfmoord na zondag een 1-2 overwinning voor Feyenoord te hebben voorspeld. Epic Fail en hier nog een. Wat heeft de ouders toch bezield toen ze hun zoon Con noemden, rekening houdend met het feit dat zijn achternaam Domen is? Sadisme.

Het nieuws gaat altijd door, sneller dan de ontvanger kan bevatten. De kinderen hebben herfstvakantie, elke morgen leg ik een A4-tje op tafel gericht aan Luchiano (013) met dingen die hij die dag moet doen. Over irritante vaders gesproken. Woensdag staat het (laten) repareren van zijn fietsketting op het programma. Dat moet toch te doen zijn.

Dinsdagavond zijn we bij CasasPa en Truus in Dommelen op bezoek geweest. CasasPa heeft een mooie scanner waarmee hij zijn oude fotonegatieven in kan scannen. Wellicht zijn er binnenkort foto's te zien van CasaSpider uit een tijd toen er nog lang geen Wikipedia bestond. Voor nu doen we het met vier foto's van de kermis in Rijen, zondagavond als besluit van Luchiano's verjaardag.

  • Diana (4) en Lucy in de Rups
  • Luchiano is niet weg te slaan bij de Cake-Walk
  • Het vuurwerk was niet helemaal te vergelijken met de Olympische Spelen of het WK Voetbal
  • De dames in de Octopus, het slechte nieuws over Inktvis Paul was nog niet tot ons gekomen

Comments

R.I.P. Kermis .. Paul

Leuke plaatjes Casa..... Ik heb pas ook een serie dias uit het familiearchief gezien....geweldig is dat .
Plaatjes waar je soms het bestaan niet eens van wist.

@Henk: De kermis komt volgend jaar wel weer terug, Paul heeft definitief zijn laatste voorspelling gedaan.
@ANila: Dank je. Plaatjes waar je soms het bestaan niet eens van wist... ergens ben ik daar benieuwd naar, maar ergens ook weer helemaal niet, haha.

De Octopus is niet meer, maar wij nog wel!
Een voornaam dat aansluit op de achternaam, ik vind het wel leuk!

Die rups is het leukste overigens!

@Renesmurf: De levensverwachting van een mens ligt tussen de 20 en 50 keer hoger dan die van een octopus, in die zin is het allemaal niet zo verrassend. Een andere naam uit de Top-5 is Piet Saman, als je het snel uitspreekt pizzaman. Die is toch een stuk leuker gevonden dan Con Domen.