« My name is Nobody | Main | Un dia muy importante (1) »

Inktvis Paul en de stoomtrein

09.07.2010: NS zet zelfs stoomtreinen in om Amsterdam te bereiken bij de huldiging van Oranje aanstaande dinsdag. Klik voor groter.Duitsland heeft behoefte aan een Partij voor de Dieren. Het is toch te gek voor woorden dat Inktvis Paul na de door hem voorspelde nederlaag tegen Spanje wordt bedreigd door woedende Duitse fans? Het dier heeft zelfs een extra beveiliger gekregen, Inktvis Paul in een rol als de nieuwe Geert Wilders.

Inmiddels heeft Das Tintenfisch Orakel door het eten van de foute mossel te kennen gegeven dat Spanje wereldkampioen voetbal wordt. Boeien! Het Nederlands Elftal maakt gelukkig gebruik van Power Balance armbandjes met een hologram daarin verwerkt, dat positieve trillingen opwekt.

Waar gaat de wereld naar toe? Overigens voorspelde Inktvis Paul bij het Europees Kampioenschap in 2008 ook alle wedstrijden goed, behalve precies de finale. Daar klampen wij ons zondagavond aan vast.

Voor het eerst sinds lange tijd ga ik een cursus volgen, van maandag tot en met woensdag in Amsterdam. Dat wordt dinsdag nog gezellig met de huldiging van het Nederlands Elftal. Amsterdam verwacht een miljoen bezoekers. De NS zet nu al extra treinen in, dit model (wat is het?) uit 1909 of daaromtrent reed vrijdagmiddag voorbij op station 's-Hertogenbosch.

Comments

jij hebt ook altijd mazzel

ja, nu ben ik vergeten wat de inktvis voor de troostfinale voorspeld heeft.
Nou ja, morgen om deze tijd is de gekte voorbij, en weten we het!

@Henk: Ook ik heb mijn momenten.
@Renesmurf: Inktvis Paul voorspelde de Duitse overwinning op Uruguay. Al was het billenknijpen, ook voor Inktvis Paul.