« Horrormuis en Dürüm Döner | Main | Panta Rhei »

We zijn weer begonnen

We of liever gezegd zij zijn weer begonnen, de heren profvoetballers die de Eredivisie elk jaar zo interessant maken. Profvoetballer is een geweldige job die ik lange tijd heb geambieerd. Mijn hoop op een loopbaan bij Manchester United of AC Milan nam echter vanaf mijn 27e elk jaar logaritmisch af.

Gelukkig kun je dan altijd nog trainer van Feyenoord worden. Eens komt de dag dat ze me vragen, dat kan gewoon niet anders. Met CasaSpider aan het roer voeren we eerst een flinke verjonging door, immers met de huidige bestuurders is de kans aanwezig dat volgend seizoen Piet Keizer en Ove Kindvall herintreden.

"En heb jij dan zoveel verstand van voetbal?", vraagt een enkeling zich misschien af. Jazeker! Men wint niet voor niets de Webloggers subpoule twee keer in de afgelopen drie jaren. Wie durft zijn of haar krachten te meten met de beer? Meld u aan op voetbalpoules.nl en voeg uzelf toe aan de Webloggers subpoule. Alles spreekt voor zich en bij problemen mailt men CasaSpider.

De poule begint pas daadwerkelijk op 11 september, iedereen wordt dan weer op 0 punten gereset. Men heeft nog even tijd. Vergeet vooral de extra voorspellingen (eindstand en topscorer) niet in te vullen. Op dit moment bestaat de Webloggers subpoule uit 26 deelnemers van wie er 21 actief aan het voorspellen zijn geslagen. Geen slechte tussenstand, maar er is plaats voor meer.

Wie wordt kampioen van Nederland in 2010? Na het zien van de onthutsende optredens van de concurrentie kan het haast niet anders of Ajax gaat het eindelijk halen. Als het nu niet lukt, lukt het nooit meer. Tot zover de gratis tip met betrekking tot de eindstand.

Comments

De baan van profvoetballer heeft mij nooit getrokken omdat je daarna coach moet worden of een bar of een sigarenzaak moet beginnen vanaf je 36ste. Helemaal geen zin in.

Helaas "Elke poule heeft een eigen manager (dit is de persoon die de poule heeft aangemaakt). Als deze manager een prof deelnemer is, kunnen er een onbeperkt aantal deelnemers met zijn of haar poule meedoen. Als dit niet het geval is, kunnen zich maximaal 25 deelnemers aanmelden in deze poule."


@Terrebel: Dat hoeft niet perse, je kunt ook voetbalmakelaar (zeer lucratief) worden of zelfs advocaat (Keje Molenaar). Maar waarschijnlijk is het ook voor jou te laat...
@Jeroen: Klopt! Tsja, ik hou nu eenmaal meer van gratis. Heb nu alle deelnemers verwijderd die niet hebben voorspeld. Wie het eerst komt wie het eerst maalt...

Ik ben (te) optimistisch als het om Ajax gaat, maar ben bang dat de concurrentie nog minimaal 32 wedstrijden moet verprutsen voordat we kampioen zijn.

@Casa. Heb me inmiddels aangemeld. Thanks!

@Piet: De vraag is tegenwoordig wie de concurrentie is. Straks wordt VVV nog kampioen, als ze Honda kunnen behouden...
@Anonymous/Jeroen: Graag gedaan! (Wel elke week netjes invullen)