« De wereld van de kinderen | Main | Boeimeer uit, altijd lastig »

Luchiano 11 jaar

De eigenaar van het weblog Latios is vandaag 11 jaar geworden, bij deze de officiŽle felicitaties van concullega CasaLog. 's Middags had ik vrijgenomen en meteen nadat Luchiano (11) uit school kwam gingen we met zijn allen naar Breda. Eerst naar de Bart Smit waar hij een Wii-spel uitzocht, iets van Mario Smash Brothers. Wel jammer dat onze Wii sinds gisteren kapot is. Eens kijken hoe (of) Neckermann dat voor ons gaat oplossen.

We gingen naar C&A, immers als de zoon jarig is geldt dat ook een beetje voor zijn moeder en als de moeder er leuk uitziet op zijn beurt weer voor de vader. Terwijl Lucy de winkel doorstruinde vermaakten de paspoppen zich met zowel Luchiano als Diana (2). Best een sympathieke paspop trouwens, die rechtse.

24.10.2008: Luchiano (11) is jarig en krijgt een Happy Meal bij McDonalds in Breda. Klik voor groter.Geen land ter wereld heeft de FastFoodDichtheidsFactor (FFDF) van Curacao en op een bepaald moment zwicht men daarvoor. Na een avondje Pleincafe Wilhelmina wilde Lucy altijd Kentucky (KFC) en Luchiano een Happy Meal van McDonalds. Sinds we in Rijen wonen zijn we slechts een keer bij KFC geweest, op de woonboulevard van Breda vlakbij de Mediamarkt. Wat me toen vooral opviel waren de hoge prijzen, een eenvoudige maaltijd voor ons vieren kostte meer dan 20 euro. Compleet gekkenhuis.

Indrukken worden vooral gevormd tijdens de jeugd en kennelijk is er bij Luchiano iets van de charme van McDonalds blijven hangen. Hij is tenminste de enige die er soms om zeurt. Vandaag is zijn dag en gingen we naar de McDonalds in Breda. Dat is gemakkelijk want deze bevindt zich naast de Bart Smit. Het Happy Meal ging erin als koek, de patat vond hij beter dan die van Lucy en de hamburger lekkerder dan die van hemzelf. Complimenten voor de koks van McDonalds die in Diana een nieuwe fan hebben gevonden.

Het was druk op de terugweg. "Zullen we nog even naar Albert Heijn gaan?", vroeg ik. "Om een paar flessen Westmalle Tripel te kopen". Immers, de ouders moeten ook wat te vieren hebben. Tot onze verrassing was de schoenenwinkel in de Laverije open. Luchiano wil al een hele tijd Skechers hebben en er stond nog precies een paar in maat 38.

Hij heeft zijn Skechers, wij onze Westmalle en zometeen begint PopStars. Zaterdagochtend worden we om 11:30 verwacht op het terrein van Boeimeer Breda waar hun D3 tegen de D4 van vv Rijen speelt. Helaas nog zonder Luchiano maar we gaan (in principe) wel kijken. Popstars roept.

Comments

Gefeliciteerd met Luchiano.

Heb jij soms zo'n wii-controller tegen de muur gegooid? :-)

Over de fastfood, ik ben zelfs nog nooit naar de KFC geweest. Kip eet ik liever met mes en vork, houd niet van vieze handen haha.

Gefeliciteerd met Luchiano

zie dat jullie het erg leuk en gezellig hebben hier
groetjes uit zeeland

@GJ: Dank je! Neen, wel heb ik de stroomvoorziening van al onze audio- en video-appartuur (opzettelijk) even onderbroken. Daar moet een Wii toch tegenkunnen? ONbeperkt spare-ribs eten is zeker ook een straf voor jou. Jij moet wel een enorm schoon en net iemand zijn!
@Carla: Dank je wel en ach, we maken er het beste van he... Groeten terug en ook aan Richard...

Masha pabien y hopi aŮa mas di bida!

PS, is het een toeval dat deze dames, dezelfde kapsel hebben en ok nog aan dezelfde kant van de tafel zijn gaan zitten?

http://www.casaspider.com/live/data/pics2008/Luchiano_Breda_20081024_800_03.jpg

Voor spareribs wil ik mn handen wel eens vies maken. Maar ook dat gaat meestal met mes en vork, best lastig hoor! :)

@Bout: Masha danki Bout. Ja, dat van die kapsels is echt toeval. Of zou het een rage zijn?
@GJ: Spareribs met mes en vork... pfff het moet niet gekker worden!
(Waren jouw voorouders baron of graaf ofzo?)