« Db-status 0502100 | Main | CasaMovie: Beijing 2008: Usain Bolt 9.69 »

Luchiano gelooft nog in sprookjes

Yo sť, que soy yo... Soy el hombre de tu vida...
Mijn telefoon ging over.


14.08.2008: Luchiano (10) gelooft echt dat we over een paar dagen 25.000 euro rijker zijn. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Luchiano (10): "Papa, mijn hart doet er pijn van!"
CasaSpider: "Wat is er gebeurd jongen?"
Luchiano: "Wel, er kwam een brief in de bus dat we 25.000 euro krijgen."
Luchiano: "We moeten de komende dagen de brievenbus in de gaten houden."
Luchiano: "Wat denk je, krijgen we echt 25.000 euro?"
CasaSpider: "Denk eens na, waarom zou iemand 25.000 euro aan ons geven. Wat denk je zelf?"
Luchiano: "Ik hoop het. En als het echt is krijg ik alles want jij geloofde het niet."

Comments

Hoe komt hij nu eigenlijk aan dat verhaal? Is dat nu zo maar bedacht om jou in de maling te nemen? Of heeft hij wel een brief gelezen en iets verkeerd begrepen of zo? Zo te zien heb je niet echt doorgevraagd.

Wat nog een onschuldig zieltje.....
Helaas, de waarheid is hard!

De aanhouder wint, denkt Luchiano. En dat vind ik positief. Ik krijg ook elke dag telemarketing juffrouwen aan de lijn en die beginnen allemaal met de kreet "Meneer u wilt toch wel uw telefoonrekening met 50% verminderd zien". Mijn antwoord is kort en bondig: nee daar heb ik geen zin in. Ik weet wat ik mis, maar ja, commerciŽle sprookjes ? Daar gelooft niemand in, of toch wel? CasasPa

Het leven zit vol misteries, naast de 'verrassingen'. Als je echt erin gelooft gebeurt het ook! Zo weet ik nu al dat ik zeer binnenkort de jackpot van de staatslot ga winnen. Blijf erin geloven, en het zal naar je toekomen. (Secret). Hoe dat kan...? Er zijn meer dingen die men niet kan bevatten, maar positief denken is altijd goed.

Slim van Luchiano om zijn claim nu al vast te leggen! Als hij nu ook nog dat biljet weet te wisselen....

Ach gossie, daar gaat het tere kinderzieltje .....

@Cyberjunk: Heel eenvoudig, de kaart die hij op de foto in zijn hand heeft kwam binnen via de brievenbus. De post (hier: mijn verhaal) is altijd een abstractie van de werkelijkheid...
@Giensie: Hard maar noodzakelijk!
@CasasPa: Zeker weten, zolang het hem maar niets kost. Kennelijk geloven er genoeg mensen in om al die telemarketing juffrouwen aan het werk te houden...
@Bout: Nou Bout, ik grijp je advies met beide handen aan. Ik blijf nu heel positief geloven dat als jij de jackpot van de Staatsloterij wint je mij de helft daarvan geeft, haha... :-)
@Piet: De claim is slim, het biljet wisselen is fraude. Dan ga ik claimen... :-)
@ANila: Ach, hij zit er niet zo mee hoor. Dan maar geen 25.000 euro, wat maakt het uit...

Herkenbaar, op die leeftijd heb ik zo ook heel wat post in de gaten gehouden! maar ook boeken besteld die dan later weer retour moesten of brieven gepost, en daardoor toch best wat monstertjes ontvangen en gratis kettinkjes van readers digest. Ik had er op een gegeven moment zelfs een aantal dezelfde. Maar die 25.000,00 is nooit binnen gevallen...

Nee, swa, bo ta pashima mi. Bedenk wat anders!

Geloven in sprookjes is goed, dat houdt het leven leefbaar.

Helaas is niet alles een sprookje, want sommige mensen doen of iets net waar is.

Daar word een mens harder van.

Nu dat biljet nog wisselen...

Luch heeft gelijk!!!
Enne ik wil wat leuks met je delen. Ik heb weer een mooie prinsje erbij!! Hij heet Dennis Bennett en is maandag 04 augustus geboren.
Ik geniet van al mijn mannen hier in huis;-)

@Pascale: Dat wat jij deed met monstertjes deed ik op mijn 18e, toen ik in Zeis op kamers zat bij de familie van Florensteijn. Tientallen NTI- en LOI-proeflessen plus geschenken (agenda's en landkaarten) vielen op de deurmat. Maar 25.000 euro (die bestond toen nog geeneens), neen... dat heb ik ook nog nooit gehad!
@Bout: Ik vond het wel goed bedacht en wacht rustig af...
@Renesmurf: Net als Sinterklaas... ;-)
@Rutger: Ik weet niet precies van wie we post moeten verwachten al verdenk ik dus de Postcodeloterij...
@Donna: Van HARTE gefelicteerd met Dennis Bennett (mooie naam, hoe kom je aan Bennett?). Al die mannen boffen overigens ook maar met jou... ;-)

Ahhh... wat aandoenlijk.
Helaas.
Weer een levensles voor hem. (Leuk joch trouwens!)