« Tsjechie -Turkije: Unfassbar | Main | Cinner laat mannen poepie ruiken »

Een zouteloos soepje vooraf

Na het schitterende voorgerecht van zondag bestaande uit Tsjechie-Turkije was de soep van maandag tamelijk zouteloos. Oostenrijk-Duitsland beloofde op papier een spannende pot te worden maar bleek uiteindelijk een duel van de machteloosheid. Op het andere net speelden Polen en het B-elftal van Kroatie hoewel volgens Van Basten B-elftallen niet bestaan op het EK.


16.06.2008: Duitse fans vieren een magere 1-0 zege tegen het machteloze Oostenrijk. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


Haha! Het succesvolle Nederlands Elftal is vanavond op 9 plaatsen gewijzigd en dat tegen mijn uitdrukkelijk advies in. Ja, dan moeten ze het zelf maar weten. Alhoewel CasaSpider sportief genoeg is om te bekennen dat ook hij zich kan vergissen. Grapje!

Last but not least de EK2008-poule en dan met name de situatie van de Webloggers:

  • Stand in Webloggers subpoule, pagina 1.
  • Stand in Webloggers subpoule, pagina 2.
  • Positie Webloggers in algemeen subpoule klassement, we bezetten positie 106 op pagina 5. Het bekend worden van de twee kwartfinalisten van Poule A heeft tot grote verschuivingen geleid. Helaas dalen we 51 plaatsen en 2 pagina's. Het kan verkeren.

Wie gaat met Nederland mee naar de kwartfinales?

Comments

Vanavond nog even voor de lol, en dan moet alles gewonnen worden!

jaja, ik weet het best allemaal wel.

ik ben volgens mij net zo enthousiast als Renesmurf :-)
ik had gehoopt een live verslag hier te vinden; niet té spannende wedstrijd. En kan ik t toch een beetje volgen terwijl ik iets nuttigs doe. Zie bijvoorbeeld lemonde.fr, per minuut een update. Echt iets voor jou

Nou, Nederland heeft weer gezegevierd, ik ben stomverbaasd. Ik heb er weer bij gezeten en het gevolgd, mijns inziens hebben de Roemenen het echt laten afweten, hoewel Nederland ook niet droop van enthousiasme. Maar het resultaat telt toch voor mij het zwaarste. Wel vind ik het strontvervelend dat Italië ook doorgaat naar de kwartfinale. Ik hoop dat die daar verliezen en naar huis worden gestuurd.

Nederland tegen... ik hoop Rusland, maar denk Zweden.

En daarna weer tegen eh.. italie? ik hoop het niet! :)
En daarna nog even tegen Portugal. Hoppakee!

@Renesmurf: Voor de lol bestaat niet in het hedendaagse voetbal. Maar je bent goed op de hoogte!
@Pascale: Ja, jullie zijn me een paar supporters. Misschien zaterdag een echt RealWrite (tm) verslag. Maar ik beloof niets...
@Cyberjunk: Ik stond ook paf van de slappe Roemenen, ziet het verslag van vanmorgen. Ik dacht dat je sinds je bezoek aan Rome wel een beetje fan van Italie zou zijn?
@GJ: Ik denk precies hetzelfde. Normaliter verliest Spanje tegen Italie, maar wat is zeker? En onderschat de Duitsers niet!