« Hoezo Arrogantie? | Main | Koninginnedag 2008 in Rijen »

Niets is sterker dan dat ene woord

Waar zijn de tijden gebleven in Nederland dat het doordeweeks mooi weer was en in het weekend regende? Over vooruitgang gesproken. Ik bereidde voor de derde opeenvolgende zondag een grote schaal met Griekse salade. Dat gaat net zolang door tot hij me de neus uitkomt. Zo ben ik.

27.04.2008: Feyenoord verslaat Roda JC in de Kuip en wint de KNVB Beker. Klik voor groter.Tegen zes uur 's middags waren al enkele flesjes koude Grolsch verdampt en het hoofdgerecht moest nog komen, de bekerfinale tussen Feyenoord en Roda JC. Wat lag de voetbaltempel van Nederland aka Kuip er schitterend bij in het zondagnamiddagzonnetje.

Feyenoord won met 2-0 van Roda JC en heeft de KNVB-dennenappel voor een jaar in zijn bezit. Daar is helaas alles mee gezegd, want de wedstrijd zelf was verder om te huilen en dan niet van ontroering.

Maar het feest en de blijdschap van publiek en spelers vergoeden veel. Neem nou zo'n Michael Mols die aan het eind van zijn carriere toch nog een mooie prijs pakt. Dat wil ik ook wel, immers ook dit jaar weer geen koninklijke onderscheiding voor CasaSpider.

Zo vaak valt er niet iets te vieren in Rotterdam-Zuid, maar er is hoop. Toen de wereld ontstond gold het recht van de sterkste, in later tijden het recht van de slimste en nu overheersen de fantasten. Aldus Aysel Erdubak (wow!), eigenaar en directrice van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis.

Foto's van feestende voetballers en supporters zijn mooi, maar onthoud dit en Leen zegt het ook: "Niets is sterker dan dat ene woord!"

Comments

Achja de knvb-beker, een troostprijsje :-)

Koude flesjes Grolsch kun je ook goed als toetje gebruiken :)

Ik heb die KNVB beker op de foto gezien en ik vind die best mooi en ik vind ook dat jij daar nogal raar over schrijft, wie noemt zo'n beker nu een dennenappel? Dan moet je wel stapelgek zijn. Ik kan geen enthousiasme merken uit je verhaal en dat is voor mij een teken dat je geen echte Feyenoord supporter bent, want al was de wedstrijd misschien niet zo mooi als jij had gewild, ze hebben toch maar gewonnen. Ik vraag me af of jij wel eens een voetbalwedstrijd hebt bijgewoond, van Feyenoord of van een andere club, ben jij wel eens in een stadion geweest?

maar in de titel staat 'niet', zonder s. Dat is te verwarrend voor mij, vandaar dat ik t ff meld. Interessantste vond ik de quote en foto van de directrice van t ziekenhuis.

Gefeliciteerd Pedro! Het is die club van dat ene woord van harte gegund. Wel jammer dat Timmer nog een gooi naar een oscar deed.

@Cyberjunk: CasaSpider is zelfs een keer aangeraakt door een speler van Feyenoord! Vlak voor een Ajax-Feyenoord in het Olympisch Stadion.

Wat het weer betreft: er zijn wel eens uitzonderingen op de regel, let maar op.

En ik dacht ook dat PSV vorige week nog kampioen was.

Puur geluk, meer was het niet.

@GJ: Wij zijn erg blij met het troostprijsje en met het feit dat we Europa in gaan. Europa is daar waarschijnlijk minder blij mee. Nu Groningen nog, succes donderdag tegen Utrecht!
@Cyberjunk: De beker heeft wat weg van een dennenappel, ik heb dat niet zelf verzonnen. Uiteraard ben ik dolblij met de cup, maar tijdens de wedstrijd heb ik me aardig moeten verbijten. Er zit maar 1 ding op en dat is dat ze mij als trainer aanstellen. Ik ben zeker een aantal keren in de Kuip geweest, de laatste keer naar ik meen in 1995. Het waren onvergetelijke ervaringen.
@Pascale: Je hebt helemaal gelijk! Ik heb het direct hersteld, want dergelijke slordigheidjes kunnen niet op het CasaLog. De quote van Aysel Erdubak (wow!) vond ik ook zo interessant dat hij in de post opgenomen moest worden. Overigens zei Aysel in het interview dat ene Jan haar deze quote heeft geleerd. Goed gedaan van die Jan, maar wat mij betreft is hij nu van Aysel... :-)
@Piet: Dank je wel! Nou, Timmer kwam anders heel ongelukkig op zijn schouder terecht. Een geluk bij een ongeluk dat het na het opstaan meteen helemaal hersteld was! Die Feyenoord speler was toch Refos? Ja, dat waren nog eens tijden... ;-)
@Renesmurf: PSV is kampioen van Nederland en Feyenoord de bekerwinnaar. Dus je had het toch goed...
@Brillie: Soms is het beter geen mening te hebben...

Jij als trainer? Ik schiet spontaan in de lach!!

Vond je dat artikel over Aysel ook zo schitterend , ik heb er in elk geval van genoten en deze en gene er op attent gemaakt.
Das nog es een vrouw met guts!!

@Cyberjunk: En mag ik vragen waarom u daarvan in de lach schiet, mevrouw Cyberjunk? Het probleem van Feyenoord zitten hem tussen de oren en als er iemand is die daar wel raad mee weet dan is dat CasaSpider!
@ANila: Een heel mooi verhaal en een vrouw waar ik grote bewondering voor heb. Hier een link naar het interview: http://www.nieuwsfeit.nl/content/view/7953/1/

Nou krijg ik helemaal de slappe lach van je!! MEVROUW Cyberjunk nog wel!!! Voel jij je wel helemaal goed of moet ik een dokter laten komen? Volgens mij heb jij nog nooit gevoetbald, laat staan dat jij raad zou weten met Feyenoord. Als je trainer wilt worden, zorg dan eerst maar eens dat je zelf iedere dag een paar uur voetbalt onder deskundige leiding, maar volgens mij is het daar al veel te laat voor op jouw leeftijd.

bedankt voor de link naar het interview, een heel bijzonder persoon en een heel bijzonder verhaal.

Dat zal wel lukken donderdag! :0)

Maar eerst vanavond: Glimmen 3- sv TEO

De wereld gaat erop vooruit. Vroeger waren directrices van ziekenhuizen tanige vale oude ms Thatchers.
Wat was dat andere onderwerp van dit stukje? ;-)

Even wat tussendoor.
http://www.trosradar.nl/index.php?id=uitzending&itemUid=1237

Dit wist ik allang, 'we' laten ons 'ziek' praten. Wordt a.s. maandag vervolgd met nog meer onthullingen!

@Cyberjunk: Jazeker heb ik gevoetbald en nog geeneens onverdienstelijk. Bovendien heb ik vele, vele uren ervaring vanaf de (3-zits) bank!
@Pascale: Graag gedaan en het is inderdaad een bijzonder verhaal...
@GJ: We zullen zien, onderschat Utrecht niet. Ben benieuwd wat Glimmen-3 heeft gepresteerd tegen TEO... (?)
@Irene: Tanige vale oude ms Thatchers of nog erger, MANNEN. Het andere onderwerp ging over iets waar men in Luxemburg niet veel verstand van heeft... ;-)
@Bout: Ik heb de uitzending van Radar gezien, alles wordt commercieel dat blijkt wel weer. Kijk maar naar het gebruik van Statines in Nederland. Zie ook Wikipedia (pro-statine?): http://nl.wikipedia.org/wiki/Statine