« Waris Dirie | Main | Wegmisbruikers »

El Sapo El Sapo (46)

1.

Het aantreden van de Verlosser had direct invloed op de resultaten van de concurrentie. Toen de Verlosser zogenaamd na een dispuut met Marco van Basten maar in werkelijkheid in opdracht van Danny (Cruijff en CasaSpider lijken in meerdere opzichten op elkaar) besloot af te treden waren de gevolgen nog drastischer. De topclubs (en AZ) voetbalden helemaal niet meer.

Een gratis advies aan de KNVB om als er wederom een belangrijke voetbaldatum op de kalender staat vooraf Guusje Ter Horst te vragen de week voordien niet met de politie te onderhandelen.

2.

Zondag regende het maar toch maakte CasaSpider, El Bikkel de tu Vida zijn wekelijkse rondje met de kinderen. Deze keer gingen we naar het hertenkampje aan de Hoeksestraat. Diana (1) vond het prachtig, haar favorieten waren de geiten en nog meer de kippen. Luchiano (10) had eerst geen zin (saai) maar wilde later nieuw brood halen om de dieren te voeren.


09.03.2008: Diana (1) bij de geitjes aan de Hoeksestraat te Rijen. Klik voor groter.

(Klik voor groter)


3.

Thuis had Lucy slecht nieuws. Luchiano had zijn smurfen niet opgeruimd en toen zij diens kamer inliep stapte ze per ongeluk op zo'n blauw mannetje. Drie maal raden op welke, inderdaad op Grote Smurf.

Luchiano was enigszins aangeslagen maar Lucy was al bezig om Grote Smurf met twee-componentenlijm op te lappen. Dat lukte aardig, behalve dat het boek van Grote Smurf nu recht voor zijn gezicht staat. Een uniek exemplaar derhalve.

4.

Het gebeurt niet vaak, een El Sapo met vier punten maar een voor medewerkers van de Druppel interessante zaak vraagt speciale attentie.

[ANP] GRONINGEN - De stad Groningen en omgeving kampen sinds het begin van de nacht van zondag op maandag met problemen met de waterleiding. Doordat de druk niet goed is, komt er weinig tot geen water uit de kraan. Dat meldde het Waterbedrijf Groningen.

De oorzaak van het probleem is een breuk in de waterleiding die rond twaalf uur s nachts is ontstaan. Waar de breuk zit is nog onbekend. Ongeveer 220.000 mensen zitten zonder water. (Bron)

De hamvraag is: Waar was Dirie G.J. om twaalf uur 's nachts?

Comments

1 Guusje ter Horst laat zich volgens mij alleen leiden door haar agenda en niet door het tijdstip van voetbalwedstrijden. Bovendien wou de politie vast en zeker ook niet anders dan onderhandelen VOOR de wedstrijden, wat had het anders voor zin? Dan hadden ze niets meer om actie over te voeren.

2 Je kinderen zijn evegoed bikkels als jij. Waarom ging Lucy niet mee naar het hertenkampje? Ze hoort toch niet bij het zwakke geslacht? Of smelt ze bij een beetje regen?

3 En dan kijkt ze ook nog niet uit!! Schande...;-)

4 Als de Druppel met een soortgelijk probleem komt te zitten als in Groningen, dan mag jij het oplossen Casa!!

Oude bekenden in het hertenkampje.
Watersnood in Groningen: Spa lost alles op.
CasasPa

In ItaliŽ toch? Die kan het niet gedaan hebben.

PS Ik ga even lekker off topic gewoon omdat ik heel leuk nieuws heb. De donderdag na Pasen, dus 27 maart ga ik weer eens voor een paar dagen weg, maar nu niet in retraite, maar ik ga ROME onveilig maken. Zonder gekheid, ik ga echt een stedentripje daarheen maken en ik vind dat HELEMAAL GEWELDIG!!!!!!!!

Wat vind u er van, dat Brillie mee moet betalen aan dat gevoetbal van jullie? 21 miljoen... Pfff. Daar gaat mijn favo sport: korfbal.

@Cyberjunk: 1. Dat wordt dan eens hoog tijd dat Guusje rekening gaat houden met het voetbal. Twee Super-Sundays verknallen is een beetje teveel van het goede. 2. Tuurlijk, maar vooral Diana heeft nog niet echt besef van goed weer. Lucy is blij als ik eens een tijdje voor de kinderen zorg. 3. Luchiano moet natuurlijk wel opruimen, LUcy had wel haar nek kunnen breken. 4. Ik vrees dat Vught dat de komende maanden geen water heeft...
@CasasPa: Ja, vlak daarachter hebben wij nog wel eens in de tuin gezeten. Spa rood om mee te douchen?
@Ricky: Volgens mij is dat Italie-verhaal een dekmantel!
@Cyberjunk: Dat is geweldig nieuws en ik hoop dat je er een hele mooie tijd hebt. Misschien ontmoet je GJ nog wel (als het geen dekmantel is)...
@Brillie: 21 miljoen is toch helemaal niets voor jou, gun het simpele volk ook maar eens iets!

Wel Casa, om twaalf uur 's nachts zit ik altijd op een graafmachine om te graven en pardoes een waterleiding te raken. Weet je toch! :-)

T. was er vanmorgen een keer iets eerder uit en maakte me paniekerig wakker omdat er geen water was.
Nog half slaperig belde ik de spoedlijn van Essent, maar de monteur die ik aan de lijn kreeg, kon ook niets aan de waterleidingbreuk doen. Essen zorgt namelijk voor het gas en stroom :-)


Mijn broer is inmiddels weer verhuisd. No more Rome for me.


Brillie.. korfbal *proest*

Nou nou GJ, vanwaar die negatieve opmerking over Rome? No more Rome for me nog wel!!!!! Vind je het daar dan ZO erg?? Volgens mijn familie en kennissen is Rome de mooitste stad van Europa. Jij bent de enige die er nogal negatief over doet.

Cberjunk, sorrie het was niet negatief bedoeld! Rome is fantastisch.
Mijn broer heeft daar twee jaar gewoond en daarom kwam ik er vaak, maar omdat hij weer verhuisd is, kom ik er nu niet meer zo snel weer. :-)

Bekijk hier maar eens een aantal foto's van mij:
http://www.flickr.com/search/?q=rome%20camarados&w=all&s=int

Grotesmurf hoeft in ieder geval z'n bril niet meer op te zetten om z'n boek te lezen....

@GJ: Haha, eigenlijk tipte ik op een afzwaaier van Glimmen-3 die de hoofdkraan eraf heeft geslagen. Tot voor kort kende ik ook geen waterleidingbedrijven (nu wel) maar het valt me nog mee dat je Unive niet hebt gebeld... :-)
Over Rome laat ik je even alleen met Cyberjunk.
@Cyberjunk: Ik heb GJ nog nooit op een negatieve opmerking kunnen betrappen, hier is sprake van een misverstand dat door GJ himself inmiddels al is rechtgezet...
@Daisy: Jij ziet het tenminste positief in, Luchiano denkt er voorlopig iets anders over...

Watersnood in Groningen....
Ik was aan het werk en had als verpleegkundige op een zorginstelling waar momenteel veel kinderen de griep hebben een groot probleem!
Alle hulde voor de politie die me 20 liter water bezorgde!

Inderdaad, ik begrijp GJ nu helemaal, mijn idee over negativiteit was inderdaad een misvatting van mij. De foto's zijn prachtig, het Vaticaan ziet er op een foto al schitterend uit, laat staan in het echt.

@casa, een afzwaaier?? haha, je hebt blijkbaar teveel naar Feijenoord gekeken hihi

@Cyberjunk, het Vaticaan is in het echt inderdaad nog veel mooier!

Moet een stevige tante zijn dat ze zo'n smurf doormidden krijgt :-)
Kan Danny nog een punt aan zuigen...

@Martine: Is het nu watersnood of waternood? Hoe dan ook, water is het belangrijkste goed dat we hebben al realiseert niet iedereen zich dat...
@Cyberjunk: Gelukkig is dit misverstand weer uit de weg. Ben benieuwd wat je van het Vaticaan in het echt vindt...
@GJ: Er zijn vast overeenkomsten tussen Feyenoord en Glimmen-3!
@NightOwl: Onderschat Danny niet...