« Een filosofische zondag | Main | Het Peter Principle bij klussen »

Eredivisie 2008 en voetbalpoules.nl

26.11.2007:Webloggers al in een vroeg stadium op de eerste pagina van voetbalpoules.nl. Klik voor groter.De Eredivisie gaat bijna de winterstop in en op het CasaLog is tot op heden geen enkele officiele tussenstand te vinden van de Webloggers in voetbalpoules.nl. Noch in het individuele noch in het poule-klassement.

Daar wordt vandaag verandering in gebracht en het feit dat dit vandaag gebeurt heeft er absoluut niets, ik herhaal absoluut niets mee te maken dat CasaSpider binnen de Webloggers zowel de eerste als de derde positie bekleedt.

Neen, de complimenten gaan naar alle deelnemers aan deze roemruchte poule, okay minus één deelnemer dan wiens naam we hier niet zullen noemen. Hij heet Coen.

Vanwaar deze complimenten (behalve voor Coen)? Iedereen vult de uitslagen nauwgezet wekelijks in. Dit betekent dat niet minder dan 26 van de 27 deelnemers in de Webloggers subpoule aktief zijn. Die andere is Coen.

De aktieve houding van de Webloggers heeft resultaat, in het subpoule-klassement staan wij op een voortreffelijke 15e positie. De Webloggers zijn inmiddels een begrip in voetbalpoules-land, dat kan gewoon niet anders.

De weekprijs ging zondag naar twee deelnemers. Zidane United moest hiervoor zijn geliefde Feyenoord laten verliezen in Groningen maar nog knapper is de prestatie van Purple Paool die eveneens tot 51 punten kwam. Zij is vooralsnog de beste dame van de Webloggers.

Een tikkeltje sneu is dat Angel ondanks verwoede pogingen niet verder is gekomen dan de 26e plaats binnen de poule. Dit houdt in dat hij op pagina twee staat, samen met Coen, en derhalve niet getoond wordt in de screenshot. Angel, houd moed.

Comments

Sterk team de webloggers. Zit nog wel wat meer in, hoewel we wel sterk afhankelijk zijn van Casa met twee topposities. Deze week overigens 20 punten ingelopen op de nr. 1 in de poule. Bij Faas W. zit het wat tegen, maar tegelijk wel een teken dat hij echt verstand heeft van voetballe. CasasPa

Knap van Purple Paool, ze heeft blijkbaar kans gezien om Willisha te verslaan. Misschien laat Paola zich hier binnenkort wel weer eens zien met een leuke reactie, ik mis haar reacties al een tijdje. Ik hoop dat ze het Casalog nog leest en dit tegenkomt.

geduld geduld... ik kom er aan!!

Ik volg dat voetbal niet zo. Zelfs dat vrouwen voetbal niet. Ik kan er maar niet opgewonden van raken. Maar dat ligt vast aan mij.... niet aan deze vrouwen, hoewel...

off topic: het wordt echt tijd voor een andere balk in jouw venster hoor, niets oranje gele luchten. grijs-dik-zwarte wolken, vol regen, ijzel en sneeuw. dus.

Arme Angel, hij staat al laag en staat dan ook nog eens niet op de screenshot.

Ik doe met een aantal collega's ook mee aan Coach van het Jaar van het Noord Hollands Dagblad. De discussies, vooral op maandag, hebben Cordares al heel wat uren gekost.

Als feijenoord fan is het mij onmogelijk ze te laten verliezen.

$#@%%$^@% BOMMEN EN GRANATEN, PAOOL HEEFT ME INGEHAALD!!!

@CasasPa: De Webloggers zijn zeker een sterk team en gelukkig zeker niet alleen dankzij CasaSpider. Het mooie is dat als iemand uit de Top-5 een weekje slecht presteert er alweer een ander staat te trappelen om die positie over te nemen. Een soort van estafette die alleen succesvol kan zijn als iedereen elke week trouw zijn/haar voorspellingen invult. Faas W. stijgt binnenkort ook, dat voel ik aan mijn water!
@Cyberjunk: Ja, ik mis Paool ook op het CasaLog. Heb natuurlijk zelf de afgelopen tijd ook minder gereageerd. Binnenkort wellicht...
@GJ: Dit jaar eindigt Camarados in de Top-5, afgesproken?
@Brillie: Ik denk ook dat jij een essentieel mannelijk stofje mist... ;-)
@Louter: Hmm... qua layout ben ik bijzonder behoudend. Misschien komt het er ooit nog eens van, maar grijze wolken daar beginnen we niet aan...
@Piet: Angel laat het op vrijdag nog wel eens afweten. Kun jij hem een keer uitleggen dat men uitslagen voor diverse weken van tevoren kan voorspellen?
@Hans: Ik heb daar geen problemen mee. In poules laat ik Nederland ook nooit ver komen...
@Willisha: DAT BEDOEL IK, TIJD OM DE VOETBAL INTERNATIONAL EENS GOED DOOR TE PLUIZEN!

@CasaSpider: ik wil wel een poging wagen. Zo'n 2 rondes voor het einde van de competitie.

En ik ga even helemaal off topic, ik ben zeeer benieuwd hoe Luch het doeet op de Sint Jozef school, daar heb ik tot dusverre nog niets over gelezen en ik ben daar zeer benieuwd naar.

Ja, ja, ik weet het; ik denk er meestal pas vrijdagavond, en soms zaterdagavond, aan om de uitslagen te voorspellen.
Als ik de stand hiervoor zou corrigeren dan stond ik ruim op plaats 1 en had bijna alle weekprijzen gewonnen.....:-)
Iedereen kan blij zijn met mijn invulgedrag!!

Overigens weet ik dat ik verder vooruit kan voorspellen maar dan kan ik onvoldoende rekening houden met optredende blessures en schorsingen.
Dat weerhoudt mij er natuurlijk niet van om bij een wedstrijd van Heerenveen, de geschorste, Alves als doelpuntenmaker te kiezen..:-)
Ergo, voetbal is niet meer zo belangrijk als zeg 10 jaar terug en wordt niet meer zo secuur gevolgd.

@Casa, ik stuur je nu ook even een mail naar je persoonlijke adres, wil je daar even op reageren?

Om bezorgde webloggers gerust te stellen (Piet, Casa), kijk even naar de tijd van mijn reactie.
Inderdaad het is pauze op het werk en dus kan ik even reageren...:-)

Nog steeds dat postje over voetbal. Dan kan ik wel even off topic (want voetballen is helemaal geen topic natuurlijk) erop wijzen dat de ondertitel van dit weblog in mijn RSS-feeds nog steeds luidt: belevenissen van een gezin op Curaçao. Dat moet nog worden "in de Nederlandse motregen", toch?

Ja Casa, er wordt nu druk op je uitgeoefend om je layout over Cur te wijzigen. Doe het maar gauw, dan ben je ervan af.

Een ding moet je wel duidelijk geworden zijn, nu je weer hier bent, wij zijn drukker met werken dan op een eiland....

Het is te merken aan je Blogs...

Ik snap al dat voetbalgelul niet, het doet me gewoon niks.
Sport is met teveel competitie, terwijl Holland Sport over passie gaat, en dat vind ik wel weer zeer aangenaam.

@Piet: Dat kan ook wel eerder hoor, believe me...
@Cyberjunk: Binnenkort meer over Luchiano op de Sint Jozef. Maar het gaat goed hoor, lees zijn weblog!
@Angel: Mijn advies: voorspel voor een aantal weken vooruit en als je tijd hebt pas je bepaalde uitslagen aan aan de actualiteit. Zo vang je twee vliegen in een klap. Gezien je keuze voor Alves maakt het allemaal toch bitter weinig uit... :-)
Natuurlijk reageer ik op jouw mails, maar ik heb tot op heden niets ontvangen!
@Irene: Jaja, ik weet het. Ik ga erover nadenken, wie weet binnenkort een andere subkop en header. Toch moet de link met Curacao er blijven...
@Cyberjunk: Het heeft geen prioriteit bij mij, maar wie weet...
@Brillie: Werken, klussen, het is allemaal wat jachtiger dat klopt...
@Renesmurf: Wil je dat ik het voetbalgedoe eens goed aan je uitleg? In een aparte post? Holland Sport is inderdaad een mooi compromis voor niet voetballiefhebbers...

Zou het met de Voetbal International beter gaan? Dan hou ik me aanbevolen hahahaha.... Nu klooi ik maar een beetje aan, en helaas is dat beginnersgeluk al lang geleden opgeraakt :-)