« Ouderavond en Achelse Kluis | Main | Housewarming Luc en Pascale »

Flamenco Diana

04.10.2007: Freestyle gitarist Tom (2) begeleidt Diana (1) als Flamenco danseres. Klik voor groter.Het zijn drukke tijden in ons huis te Borkel. Woensdag was onze huisbaas Luc jarig maar hij zat toen nog met mijn zus Pascale ergens in Spanje. We hebben hem telefonisch gefeliciteerd en er 's avonds een Westmalle op genomen.

Donderdagochtend kwamen ze aan op Eindhoven Airport. Zus en mede-dakloze Margriet haalde ze op. Het huis is nu lekker vol. Pascale en Luc (links) brachten een leuk kado mee voor Diana (1), een heuse Flamencojurk die natuurlijk meteen gepast moest worden. Neef Tom (2) begeleidt haar op zijn groene electrische gitaar.

Om kwart over twaalf kwam Luchiano (9) thuis van school. "Ik treed in jouw voetstappen", sprak hij trots. Ik vroeg mij af of hij daarmee bedoelde een groot schrijver of een geniale automatiseerder te worden.

"Vanmiddag om kwart over drie moet ik nablijven", was het enigszins ontluisterende vervolg. Hij had samen met klasgenoot Joey zitten vervelen. Een puike prestatie om binnen twee weken op een nieuwe school al straf te krijgen.

Inmiddels zijn we ons boeltje aan het pakken. Zometeen rijden we van Borkel naar Dommelen, beide gemeente Valkenswaard. In Dommelen gaan we een paar weken van de gastvrijheid van CasasPa en Truus genieten. Daarna is het echt tijd voor een eigen huis en haard...

Comments

Ben je al weer aan het werk?

web design: wordt het, nu je weer in NL bent niet tijd voor sombere hollandse luchten ipv de oranje zwoele wolken?

Leuke kleurige flamencojurk

Wat een snoepie in haar flamenco dress !
Rood is zooooooooo haar kleur.

Je mist hier niets hoor...*en kijkt verder op Funda voor huizen in Schoorl en Bergen*

@Lennart: Neen, er is nog geen definitieve opdracht voor mij. Erg he... ;-)
@Louter: Het CasaLog is altijd zwoel, ongeacht de geografische lokatie. Vandaar dat de oranje lucht voorlopig blijft. CasaSpider is een tikkeltje behoudend...
@Hans: Hij staat haar goed!
@ANila: Rood staat Diana goed, maar als zij mag kiezen neemt ze altijd blauw. Gek he?
@Cerito: Zoeken jullie nou maar ergens bij het Spaanse Water en geniet van het prachtige Curacao. Ik mis het toch echt wel een beetje...

WAT EEN SCHATTIGE POP IN DIE KLEURIGE JURK!!! HEERLIJK!! JA, EEN EIGEN HUIS EN HAARD ZOU WEL PRETTIG ZIJN. HOUD ONS MAAR OP DE HOOGTE VAN DE VORDERINGEN. JE HEBT ECHT EEN GEWELDIGE FAMILIE, DAT IS NIET OVERAL ZO, HOEWEL MIJN FAMILIE GELUKKIG DEZELFDE GEWELDIGE MENTALITEIT HEEFT ALS JOUW VADER, TRUUS EN JOUW ZUS EN ZWAGER,

WAT BETREFT LUCH, NATUURLIJK HOORT HIJ NIET TE VERVELEN EN NATUURLIJK MOET HIJ DAN NABLIJVEN. TOCH, ALS IEMAND DURFT TE VERVELEN EN STOUT TE ZIJN, DAN IS HET OOK EEN TEKEN DAT HIJ ZICH OP SCHOOL ECHT THUIS VOELT EN HET GOED NAAR ZIJN ZIN HEEFT. OF ZIE JIJ DAT ANDERS? IK WIL HIERMEE TROUWENS BESLIST NIET ZEGGEN DAT JE HET MAAR GOED MOET VINDEN DAT HIJ ZIT TE KLIEREN IN DE KLAS.

Eigen huis, haard en stretcher.

Una bellasa. Que Linda!!!

Haha, in jouw voetstappen... :-)

Bellesa en Linda zijn van mij. Ik ben anonymous. Normaliter staat mijn naam er automatisch, maar sinds kort moet ik 'm zelf invoeren. Anyway, ya bo sa!

2 weken....daar heeft hij nog lang over gedaan... ;-)

Leuk dat jurkje....staat geweldig!!

Ik heb afgelopen zaterdag Paul Erken weer ontmoet. Hij was helemaal verbaasd toen ik vertelde dat je weer terug was in ons kikkerlandje. Hij wil graag weer contact. Ik heb zijn emailadres, maar ben jouw emailadres kwijt. Mail me even, dan kan ik jullie even "linken"..

Groeten,

Ingrid

Hardrock... das pas muziek... dus het kan nog wel wat worden.

Krijgt Luchiano hier wel extra punten voor? Van mij wel.

@Cyberjunk: UITERAARD KUN JE OP HET CASALOG ONZE VORDERINGEN EN BESLOMMERINGEN LEZEN. OVER MIJN FAMILIE NIETS DAN GOEDS, ZONDER WAS HET ALLEMAAL EEN STUK LASTIGER GEWEEST. KINDEREN MOETEN HUN GRENZEN OPZOEKEN EN LEREN WAT WEL EN NIET KAN. EN INDERDAAD, LUCHIANO VOELT ZICH AL AARDIG THUIS OP SCHOOL. EEN JONGEN DIE NOOIT KLIERT IS GEEN JONGEN!
@Cockie: Haha, ja als we helemaal gesetteld zijn komt die stretcher er ook. Eens kijken of ze in Nederland stevigere modellen verkopen...
@Anonymous/Donna: De rode jurk staat haar heel goed en ze houdt haar handjes al op damesachtige wijze. Dat de naam vergeten wordt bij de comments hoor ik vaker, geen idee wat er veranderd is!
@GJ: Taal blijft iets leuks, vooral als het er net naast is... :-)
@Ingrid Lucardie: Ja he, ik had al op de eerste dag straf. Wat leuk dat je Paul hebt ontmoet. Ik wil hem ook graag spreken. Jij in de rol van Caroline Tensen, wie had dat ooit gedacht... :-)
@Brillie: Muziek bestaat net als mensen zelf in vele stijlen en manieren. Maar het wordt vast wel wat...
@Piet: Op zijn raport niet vrees ik, maar van mij ook wel. Al vertel ik hem dat natuurlijk niet...

Een plaatje in de rode jurk!

Luchiano zit al te vervelen in de klas? Had je dat maar eerder geweten dan had je hem direct in groep 8 kunnen zetten...:-)

Van Borkel naar Dommelen? Heb je al een caravan gekocht, kleine zigeunerhoofdman'...:-)
Nog geen vooruitzichten op een eigen stulpje?

wat een prachtig prinsesje!! En tijdens ik treed in jouw voetsporen stikte ik bijna in de cola light hahahhaa...die papa...

Wat een guitig kijkende schoonheid. Prachtig.

Luchiano steelt de show met zijn opmerking.
Het is even lachen, maar het geeft wel te denken!

zo te zien vind ze het erg leuk en luchiano heeft het ook goed naar zijn zin op school en in nederland en lucy vind die het hier ook leuk nou hoop dat jullie snel een huis hebben gevonden blijf het volgen

groetjes uit zeeland

@Angel: Er is een verschil tussen vervelen en zich vervelen. Luchiano hanteerde de eerste vorm. Een camper lijkt me ook een goed alternatief. Wat doen die tegenwoordig in de lease?
@Paola: Ik ontken alles en pleit onschuldig! Maar het was een slimme opening van Luchiano... :-)
@Irene: Guitig, dat is bijna net zo'n leuk woord als schalks!
@Renesmurf: Zo gaat het vaak, na het lachen begint het denken. Soms ook andersom trouwens...
@Carla: Leuk hoe Nederland meeleeft met onze zoektocht naar een huis. Is daar eigenlijk geen televisieprogramma voor? Groeten terug uit Dommelen!