« Fabulous Fantastic Fucking Foppe | Main | Moeilijke vragen »

Spanning anders gedefinieerd

Met de linkerenkel gaat het uitstekend (dank u) en daarmee tevens met het lopen. Aan een gipsarm went men ook, nog even en ik kan niet meer zonder. Flauwekul natuurlijk, zondagmorgen was er zelfs een paniekmomentje. Kort tevoren droomde ik in een gevecht verwikkeld te zijn en daardoor waren mijn spieren in het echt ietwat aangespannen. Er dreigde een krampaanval in mijn linker arm. Het feit dat ik die niet kan strekken zorgde voor enige onrust.

24.06.2007: Diana (1) in de kinderhoek van het Albert Heijn filiaal te Zeelandia. Klik voor groter.Een storm in een glas water. Bovendien, als het erop aankomt zullen we nog wel eens zien of die arm niet gestrekt kan worden. Desnoods verf ik me eerst groen.

Veel tijd wordt in huis doorgebracht. De arm stimuleert het erop uit trekken niet echt. Daar komt bij dat Lucy nu Diana (1) de auto in- en uit moet sleuren. Neen, voorlopig bevalt het best thuis.

Zondagmiddag begon het toch te kriebelen. Waar 20-jarig aanstormend toptennistalent normaliter de vrije uurtjes paraglidend of tenminste dansend op de bar van een hippe disco op Tenerife doorbrengt zagen de Spiders zich genoodzaakt een andere definitie van spannend te hanteren. We gingen naar Albert Heijn.

Albert Heijn is op zondag geopend van acht tot acht. Rond vier uur waren er tamelijk veel klanten. De verrassende salades waren de eerste stop. Rustig slenterden we door de gangpaden. Geen last van zandkorrels tussen de tenen en geen harde muziek. Onbegrijpelijk dat er mensen zijn die op zondag liever naar het strand gaan dan naar Albert Heijn.

Onze Lieve Heer heeft vreemde kostgangers.

Luchiano (9) wilde Diana meteen meenemen naar de kinderhoek maar dit hoogtepunt bewaarden wij tot het laatst. Ze was er bijna niet uit weg te slaan krijgen. De enerverende middag werd besloten met een Happy Meal voor Luchiano die van de gelegenheid gebruik maakte om zich als Shrek te laten vereeuwigen. Ook als diens vrouw doet hij het heel aardig.

Comments

Heb ook nooit begrepen wat jij zondag's op Wet and Wild deed.Zie je wel dat het elders ook gezellig kan zijn.

Dan maar zand tussen de tenen!

Wie chauffeurt er eigenlijk in deze barre tijden? Toch niet die toptennisser?

Goede vraag van Piet... maar volgens mij, heeft hij een aangepast rijbewijs. Daar zien we er vele van rondrijden op St Maarten... Mijn heer... wat doet u ons aan...

@Gepensioeneerde marineman: Vermoedelijk is het snel gedaan met al die Happy Hours en gaan we socializen bij AH... :-)
@Piet: Je zult straks nog vaak terugdenken aan je vakantie bij ALbert Heijn! Behalve toptennisser hebben we hier ook nog eens te maken met de jonge M. Schuhmacher, dussss...
@Brillie: Ik kan wel meer dingen met een arm waar jij er twee voor nodig hebt... ;-)

Hoe zit het met de openingstijden van andere winkels op Cur? Is AH de enige die op zondag open is of is alles op zondag gewoon open? Hier is in elk geval in de meeste grote steden elke eerste zondag van de maand koopzondag, voor zover mij bekend is in Amsterdam alles op zondag open, maar zeker weten doe ik dat niet.

Ik had ook nog wel een shrek foto van jou en Lucy verwacht? Of is deze wel gemaaakt maar kom die niet door de censuur heen?

Knap dat je zoveel plezier kunt beleven aan het doen van boodschappen.
Ik worstel me er altijd zo snel mogelijk doorheen.

Maarrrr wij kunnen ons dan ook niet vereeuwigen met Shrek!

Luchiano ziet er moe uit op de foto in de supermarkt. Of komt dat omdat hij jou op de 'verrassende' salades af hoort stormen?

Omdat Casa als een dolle rijdt als hij beide armen kan gebruiken, is de situatie op Curacao misschien wel veiliger nu hij slechts 1 arm kan gebruiken...:-)

@Cyberjunk: Supermarkten waren zondags tot 13:00 uur open. Na de komst van AH zijn openingstijden volgens mij verruimd, maar ik heb dat niet gecheckt...
@Janneman: Lucy zat in de auto te wachten maar ik geloof niet dat zij dat een goed idee vindt...
@GJ: Nood breekt wet en men moet overal het beste van maken. Vanmiddag gaan we naar Goisco! Shrek was bij McDonalds, hebben jullie die niet?
@Angel: Hij had net zes uur achter de computer gezeten. Gas geven doe ik niet met mijn arm maar met mijn voet... ;-)

Casa, doet Luciano ook aan voetballen? Of vind hij het niks?

Gezellig joh!! Op de zondagmiddag naar de Albert Heijn.
Je bent afgevallen no of lijkt het zo?

Diana uit de auto sleuren? Je moet dat kind beter africhten ;-)

Maar zonder dollen: toen Claire zo oud was klom ze er zelf in en uit. Moest ook wel in een 3-deurs auto. (ahum... auto... Fiat Panda dus)

@Boutie: Met een paar jongens vindt Luchiano voetballen wel aardig. Maar op televisie trekt het hem helemaal niet...
@Donna: Met de hele familie boodschappen doen heeft wel iets. Afgevallen? Ik was altijd al slank, wellicht vertekende de lens voorheen in mijn nadeel...
@Roos: Zat Claire ook achterstevoren vastgebonden in een Maxi-Cosi? Maar ik zal het aan Diana doorgeven, dat ze eens een beetje haar best gaat doen... :-)

Nee gek, natuurlijk niet. Maar dat lijkt me idd lastig ja.

Toen C één was paste ze allang niet meer in een maxi cosi. En ze was zwaar onder de maat, kan je nagaan.

was bij ons de AH maar open op zondag! Tom is er ook dol op, want daar zijn auto-winkelwagentjes én n draaimolen. Wat wil je nog meer!