« Een kaart van Boutie | Main | Vier maal Diana en nooit meer RCTV »

Afscheid Manja in teken van zoenen

Een tijdje geleden kregen alle SQL Integrator werknemers een email van onze Office Manager Manja waarin zij mededeelde een nieuwe uitdaging gevonden te hebben. Per 1 juni wordt zij directiesecretaresse bij KPMG maar wat kan ons dat nu schelen, immers het babe-gehalte van onze vestiging daalt met sprongen!

25.05.2007: Afscheid Manja Hamen na acht jaar SQL Integrator Curacao. Klik voor groter.Vrijdagavond was haar afscheidsborrel. Andrew hield de eerste speech en hij had er veel werk van gemaakt. De een na de ander volgde, Kees, Andre en Lahrn. Dat is nu het mooie van Curacao, de mannen voeren het woord en de vrouwen zitten mooi te wezen. Uhh... rollback, geintje!

Het afscheid door de mannelijke werknemers stond in het teken van het zoenen. Iedereen nam de gelegenheid waar om Manja er een of meer te geven. Nathanael deed zelfs net of hij een speech wilde houden, maar eiste eerst een zoen. Na de zoen liep hij doodgemoedereerd maar intens gelukkig weg.

Manja's vriend Ryan hield een oogje in het zeil en kwam zelf ook aan zijn trekken. Zeker toen Manja getroost moest worden toen er wat tranen opwelden na haar eigen afscheidsspeech. Na acht jaar intensief bij alles wat SQL Integrator Curacao heet betrokken te zijn geweest is dat niet verwonderlijk.

Over zoenen gesproken, opvallend was dat de CasaCamera keer op keer weigerde op het moment dat iemand een zoentje wilde stelen. Krampachtig hield ik de knop ingedrukt maar meestal gebeurde er niets. Het voordeel hiervan was dat menige zoen overgedaan moest worden. Alleen bij werkelijke partners reageerde het apparaat direct. Dat werd aan het eind nog eens bewezen met Ino & Bente.

Ondanks een in feite trieste gebeurtenis als een afscheid zat de sfeer er goed in. Ook de kinderen vermaakten zich prima met GameBoy, computers, tikkertje, verstoppertje, acrobatiek etc. Het was voor Luchiano (9) en mij niet gemakkelijk ons los te rukken. Lucy stond ons thuis al ongeduldig op te wachten.

Voor CasaSpider geen zoen maar de deegroller!

Speciaal voor het afscheid van Manja staat een album met 24 foto's online op de CasaPictures website. Manja, het ga je goed bij je nieuwe werkgever en denk af en toe nog eens aan ons.

Comments

Waar kreegje die deegroller?

Er komt ruimte voor jongere babys... zo kan je het ook bekijken.

Och arme, krijg bijna meelij! ;-)

Ik hou absoluut niet van zoenen.

Zoenen is lippen ergens tegen drukken, en dat is totaal zinloos.

Dus ik zoen niet veel.

Mis ik nu jouw speech en jouw zoenmoment? En dan ook bij thuiskomst niet? Terwijl jij je de hele avond hebt opgeofferd en stug door bent gegaan met een haperende camera? En dan ook Jannie die je niet serieus neemt...


Tja, er is een tijd van komen en een tijd van gaan. De tijd van gaan voor Manja is gekomen dus zij gaat!!!

Een hele goeie beslissing als je verder wilt groeien en meestal ook meer wilt verdienen. Hier in NL. in ieder geval. Ik weet niet zo goed hoe het op Cur. met dat soort dingen aan toe gaat. Enige wat ik weet is dat sommige van mijn familieleden onwijs hard werken (overwerken, zelfs in het weekend) en er niets extra's voor krijgen. Er wordt nog steeds gedacht dat als je je mond open doe dan ben je je baan kwijt en komt er al snel een ander voor je in de plaats. Met die mentaliteit zal ik zeker niet snel aan kunnen wennen als we ooit op Cur. komen wonen, maar we shall see misschien verandert dat ook.

Dus je hebt spanky gekregen?? Lucy is kinky ;-) Dat is toch veel leuker om voor thuis te komen dan een zoen of no?

De deegroller? Ik dacht dat dit voorwerp in deze moderne tijd niet meer bestond. Ik zie die dingen nergens meer.

heel sneu hoor die deegroller...het leven is hard in een babeloos kantoor LOL

Geef het apparaat maar de schuld ;-)

@Paul de Jong: Die kregen we niet, die hebben we gekocht... ;-) Okay, op de plaats waar ik veel zitvlees heb?
@Brillie: Een uitdaging in plaats van een bedreiging...
@Jannie: Dat woordje "bijna" zint mij niet!
@Renesmurf: "lippen ergens tegen drukken" klinkt minder romantisch dan hoe ik zoenen zie... ;-)
@Pascal: Als men thuis een vrouw met een deegroller heeft is het nooit verstandig het eigen zoenmoment uitgebreid vast te leggen. Maar hartelijk dank voor jouw inlevingsvermogen, daar kan Jannie nog wat van leren!
@Donna: Iedereen begrijpt Manja's beslissing en ze gaat dan ook op een hele goede manier weg. Wat je zegt over de Curacaoenaar en zijn baan klopt volgens mij wel. Bedenk echter dat het een klein eiland is, job-hoppen is een stuk moeilijker dan in Nederland. En volgens mij ben jij ook wel een beetje kinky, hehe... ;-)
@Cyberjunk: Nou, wij hebben ook nog zo'n wasbord met ribbeltjes waarmee Lucy in een riviertje de was doet... ;-)
@Paola: De deegroller was zeker hard, dat kan ik beamen (biemen?). Nu het kantoor (vrijwel) babeloos is is het ook niet zo erg dat ik er (vrijwel) nooit kom... :-)
@Bodo: Dat is toch standaard, de computer doet het niet...

Bah, wat klef allemaal. Wie weet wat ze met die monden gedaan hadden de nacht ervoor of zo. Bah brrr :)

Ik vervloek soms die knop op mijn camera, ik heb dat ook, dan wil ik indrukken: doet ie het niet. Aargh...

@Casa:Volgens mj vindt je een deegroller niet zo erg. :-) Ik ga oefenen in inleven.

Joehoeeee..ik ben er weer, ik was 2 weken in NL voor mijn werk.
En nu even de "posts" doorlezen...

@Boutie: Ja, een ongelofelijk kleffe boel was het. Gelukkig waren de monden aardig gedesinfecteerd met bier en/of whiskey...
@Pascal Summer: Dat is een van de weinige voordelen van de ouderwetse camera ten opzichte van de digitale. De ouderwetse deden het altijd!
@Jannie: Als de deegroller gebruikt wordt waarvoor hij bedoeld is heb ik er geen enkel probleem mee. Met jouw inlevingsvermogen valt het best mee, je hebt alleen een ietwat sadistische inslag... :-)
@Cerito: Jij wereldreiziger die je me daar bent. Laat maar weten als je uitgelezen bent. O ja, moet je eigenlijk niet werken?