« Met de Spider naar Carré (11) | Main | Een onverwacht scenario »

Luchiano en de Snotgun

Luchiano (9) oogt gevaarlijker dan Rambo met zijn nieuwe Snotgun. Klik voor groter.Drie personen in ons gezin geloven niet (meer) in Sinterklaas en Diana (7 maanden) is er nog te klein voor. Luchiano (9) weet dat ik de kado's koop en daarom waren wij dinsdag partners in crime. Bij Goisco mocht hij zelf zijn kado uitzoeken. Het werd een snotgun, zo'n geweer waar met behoorlijke kracht groene smurrie uitkomt. Ghostbusters!

Bij de kassa vroeg Luchiano plotseling wat wij toch met die wortels deden die hij vroeger voor het paard van Sinterklaas in zijn schoen stopte. "Zo gauw jij in bed lag haalden wij die er vlug weer uit." Achter me hoorde ik besmuikt gegrinnik van een andere klant. "En aten jullie die dan gewoon weer op?", vroeg Luchiano. "Ja en jij dus ook."

We gingen naar Penha om parfum te kopen voor Lucy. Eens maar nooit weer maakte ik de vergissing om parfum bij de DA-drogist te kopen. Het is een stuk goedkoper, maar drie keer gebeurde het dat we naar Pleincafé Wilhelmina gingen en dat ik vroeg of er misschien ergens een aangebroken blikje bier rondslingerde. Na de derde keer gooide Lucy de parfum weg zodat deze per centiliter uiteindelijk toch duurder uitkwam.

"Wilt u iets nieuws proberen?", vroeg de dame van Penha. "Neen, liever iets klassieks." Het werd Chanel Allure, een lekker geurtje. Luchiano schrok nogal van de prijs. "Zoveel? En er zit bijna alleen maar water in!" Ja jongen, vertel dat maar eens aan de vrouwen.

De kado's vielen in goede aarde en Luchiano voelde zich een ware Rambo met zijn snotgun. Een apparaat waar wij nog veel plezier van gaan beleven.

Comments

Sinterklaasavond is leuk en gezellig, dat maken de mensen er zelf van.
En dat is fijn.

Niet opgedrongen door de kerk of door Amerika.

Bij Luchiano valt een vergelijking tussen de snotgun en een flesje Chanel in het voordeel van de snot uit. Smaken verschillen. CasasPa.

noelle kwam gelukkig afgelopen week erachter dat "het water" op Curacao voordeliger is dan op de airport van aruba.. snel al 3 voordelen:
- kan ik het niet meer vergeten
- scheelt mij sjouwen
- extra balashi's

Zelf vind ik Joop erg lekker voor de vrouw. Ja, je hebt het tegenwoordig ook voor de man. Maar dan heb ik zelf graag Heer Klein. Das echt heerlijk fris. Het zwaardere Joop voor de man, is dan meer iets voor in onze winter. Dit trouwens ook maar niet wil komen. Hoevel... 10 graden en veel wind... bbbbrrrr.

@Renesmurf: Nu heb ik weinig tegen de kerk en Amerika, maar Sinterklaasavond is zeker leuk en gezellig...
@CasasPa: Smaken verschillen en per fase kan daar verandering in komen. Wie weet!
@Benno: Dat is ook niet slim van Noelle, want op Curacao is het maar afwachten wanneer jij tijd hebt om een geurtje voor haar te kopen. De voordelen voor jou zijn evident...
@Brillie: Met de winter in aantocht kun je vast wat Joop inslaan. Zelf vind ik Azarro wel lekker...

@ Casa: Maar ik moet het wel kunnen sprayen. Azo is mij nog onbekend.

Mmm, de snotgun heb ik op Madeira nog niet gesignaleerd. Ons te besteden bedrag voor Sinterklaas was op 5 euro gesteld. Hiervoor werd aangeschaft: een slaschaal, een wierookset, een pocket (engelstalig) en een pakje Samson halfzwaar plus vloei, speciaal ingevlogen vanuit NL :)

oooooooooow parfum....... een addict ben ik....zware zwoele geuren.... en ik ben dan ook nog zo'n snob dat ik zo'n duur geurtje voor zo gebruik hehe... het liefst ruik ik naar hypnotic poison.... het zal wel door het gif komen dat het zo achterlijk duur is ;-)

@Brillie: Alle watertjes zijn ook in spray-vorm te verkrijgen. De mijne breng ik echter gewoon aan met mijn handen, heerlijk...
@Willisha: Als je wilt mag jij de officiele importeur van snotguns worden. Vijf euro voor al die artikelen, dat is ongelofelijk! Ik dacht dat alleen een pakje Samson met vloei al zoveel kostte...
@Paola: Dior had ook zo'n zware geur. Dus dat is je geheim om liefste te bedwelmen... :-)