« BDO Off Road Triathlon Kontiki 2006 | Main | Heinz creciditos Banana »

Verjaardagen

Deze dagen staan in het teken van verjaardagen. De allerbelangrijkste verjaardag voor ons is die van Luchiano. Vanaf vandaag staat er een heel jaar lang Luchiano (9). Op de laatste dag van zijn achtste levensjaar was hij ineens in een beschouwelijke bui getuige zijn post Het leven van acht jaar.

Jeanelle, meester Peter en Luchiano die op dinsdag 24 oktober negen jaar is geworden. Klik voor groter/sluiten.Dinsdagmorgen vertrokken we met een grote doos waar niet minder dan 50 zakjes chips, dorito's en andere zoute lekkernijen in zaten alsmede 45 pakjes vruchtensap naar school. Spullen om uit te delen. Ook de juffrouwen van de bovenbouw en zijn favoriete juffrouwen van vroeger worden niet overgeslagen. In ruil geven zij potloden, gummetjes en andere snuisterijen.

CasasPa en Truus gingen om twaalf uur mee naar de Marnix-school om Luchiano op te halen. Tevens maakten zij kennis met meester Peter uit Spijk (Spiek). De middag werd doorgebracht met het maken van heel veel huiswerk en de laatste loodjes van de boekbespreking die hij woensdag moet doen. Een echte verjaardagsmiddag.

Maandagavond gebeurde er iets spannends. Lucy en ik waren uitgenodigd voor een diner in het Astrolab Observatory visrestaurant, onderdeel van Jacob Gelt Dekkers befaamde project Kura Hulanda. Het was de eerste keer sinds de geboorte van Diana dat wij samen alleen weggingen, met achterlating van Diana (5 maanden).

Zonder baby op stap gaan doet men alleen als men ervan overtuigd is dat zij in goede handen achterblijft. Dat is bij CasasPa en Truus zeker het geval en zij vonden het ook geen enkel probleem om een avondje voor oppas te spelen. Zo konden wij aanwezig zijn bij het diner in het Astrolab dat gehouden werd ter ere van het 14-jarig bestaan van SQL Integrator.

Kees Barneveld en Andre Fruitman vieren de verjaardagen van resp. Kees en SQL Integrator (14). Klik voor groter/sluiten.General Manager Andre Fruitman gelooft in cyclussen van zeven jaren, het was daarom een speciaal feest. Ook de directeuren van de vestigingen in Brazilie en de USA waren van de partij. Helaas moest Tom Molenwijk, directeur van de vestiging Nederland, verstek laten gaan.

Kees Barneveld is directeur van de Curacaose vestiging. Interessant voor mensen die iets met toeval hebben is dat Kees ten eerste net als SQL Integrator op 23 oktober verjaart en ten tweede dat hij maandag precies zeven jaar directeur is. Wij hebben overigens geen idee wat dit voor de toekomst betekent.

Het diner was zeer geslaagd. Lucy is dol op visgerechten en kwam ruimschoots aan haar trekken. Zelfs de mosselen vond zij erg lekker. Toen ik mijn fotoronde maakte greep Andre Fruitman zijn kans en vermaakte zich met Lucy. Geef hem eens ongelijk.

Live muziek was er in de vorm van een Antilliaanse Frank Sinatra/Barry White imitator die ook nog eens saxofoon speelt. Vaak kan men een dergelijke muzikant een half uur lang goed verdragen. Daarna begint het te irriteren en snakt men naar een cd. In dit geval was dat niet zo, de man entertainde goed en had het ook zelf prima naar zijn zin. Helemaal met The Man from Barber, Richel Albertoe.

Drie foto's tussendoor:

  • Kees en Moraima (van Dik!), wat heeft zij toch in haar haar?
  • Ryan en Manja, een modelpaar.
  • Bente lijkt verrast over de door de Astrolab-zanger opgewekte zangkwaliteiten bij Ino.

Bij ons aan tafel zaten (onder anderen) Rob Kabel en Bente. Terwijl Bente over een weelderige haardos met mooie lange staart beschikt is Rob nagenoeg kaal. Een combinatie waar men iets mee kan.

Om een uur of twaalf zochten we de auto op en reden naar huis. We waren benieuwd hoe het met Diana was. Zij bleek bij Truus op schoot te zitten en keek samen met haar televisie. Om half elf was zij wakker geworden. Het oppassen is uitstekend verlopen, extra jammer dat CasasPa en Truus volgende week dinsdag terugkeren naar Nederland.

Tot slot: Luchiano, Kees en SQL Integrator... gefeliciteerd met jullie verjaardagen!

Comments

Luchiano, alsnog gefeliciteerd! Aparte naam trouwens, voor een visrestaurant. Iedereen had wel genoeg lol zo te zien, zeker Dhr. Fruitman :p En ja, over een week zijn CasasPa en Truus weer weg. De tijd vliegt voorbij wanneer het leuk is.

gefeliciteerd met Luchiano!

Luchiano(9) Hoera!

Dat was een heel mooi verslag. Die zanger annex saxofonist zal wel een prima entertainer zijn, maar oei, wat een onaantrekkelijk mannetje is dat.

Je vindt het toch hopelijk niet alleen jammer dat Casaspa en Truus volgende week weer terug gaan naar Nederland omdat ze dan niet meer als babysit kunnen optreden? Hun aanwezigheid lijkt me ook zonder dat wel een verrijking.

Nou, gefeliciteerd dan maar met de verjaardag van SQL.

Luchiano (9): gefeliciteerd vanaf Madeira!

Van harte met het behalen van deze status in het leven...

Luciano, pabien y hopi aņa mas di bida.
Casa korda kumpra number, 09 awe! :)Hi hi

gefeliciteerd met luchiano(9) time flies :-) En toen je thuis kwam heb je vast even diana een kusje gegeven of niet? ;-)

@Curacaoenaar: Namens Luchiano ( http://latios.casaspider.com ) bedankt.
Dhr. Fruitman zie je zelden met een chagrijnig gezicht. Voorlopig genieten wij nog even van de aanwezigheid van CasasPa en Truus...
@Pascale: Dank je wel zus!
@Cockie: Hoera, vooral die (9) natuurlijk... ;-)
@Cyberjunk: Haha, smaken verschillen zullen we maar zeggen... :-) Uiteraard was het mij niet alleen om het oppassen te doen. Van de andere kant moeten ze ook niet te vaak winnen (gisteren CasasPa, daarvoor Truus) met boerenbridgen! Namens SQL bedankt, maar je bent Kees vergeten...
@Willisha: Ook felicitaties vanuit Madeira komen luid en duidelijk binnen bij Luchiano (9)... :-)
@Brillie: Namens Luchiano bedankt, binnenkort een statusoverzicht...
@Boutie: Luchiano ta bisa masha danki i ami lo bai kumpra number 09 awe, sigur sigur!
@Paola: Hartelijk dank, Paola (18)... ;-) Diana een kusje geven doe ik altijd als ik haar weer zie, dat is standaard...

Hieperdepiep, van harte gefeliciteerd met Luchiano's 9e verjaardag.
En hoe was dat, een avondje weg zonder Diana?

Luciano, masha pabien! Salu ku bolo nos ke.....

Zonder baby op stap, dat is nogal wat!
Chips uitdelen mochten wij nooit, het moest een appel zijn of zoiets.

En gefeliciteerd natuurlijk!

Fruitman houdt van fruit, man.

Ik herken dat nog wel dat we weer voor het eerst samen iets gingen doen en wat kunnen ouders dan toch ook vertrouwd zijn. Gelukkig wonen mijn ouders, zeker wat dat (oppassen) betreft een stuk dichter bij. En ook mijn kinderen willen daar graag zijn.

Bente had ook de Antilliaanse Frank Sinatra/Barry White imitator van een haardos kunnen voorzien.

@Margriet: Dank je wel! Het avondje was zeer geslaagd, zie de foto's. En het idee dat CasasPa en Truus op Diana pasten (met Luchiano als backup) is zeer geruststellend...
@Trezeguet: Si no tin nos ta bai... :-) Denk je wel aan je voorspellingen in de voetbalpoule?
@Renesmurf: Vandaar dat jij zo'n hekel had aan school. En bedankt!
@Pascal: Dat is een van de nadelen van emigreren. Geen familie in de buurt.
Collega's van mij met baby's hebben het gemakkelijker, daar vechten de beide ouderparen erom wie op de kleine mag passen...

Het lijkt wel nipplegate.....:)

beetje laat nog heel hartelijk gefeliciteerd

Ik had Luchiano dinsdagmorgen al gefeliciteerd met zijn verjaardag op z'n eigen log. De comment is echter niet doorgekomen? Het gebeurt me de laatste tijd wel vaker dat ik hier comment maar dat deze niet worden geplaatst. Zou onze proxy gebanned worden omdat er een spammer gebruik van heeft gemaakt?
Deze comment verstuur ik nu zonder proxy. Hopen dat het nu wel lukt.
Casafamilie, alsnog allemaal van harte gefeliciteerd.

@Niek: Dat is optisch bedrog... :-)
@Jannie: Hoe later de avond hoe schoner het volk, zeggen ze toch?
@Carin: Dat denk ik ja, want gisteren heb ik je comment uit de junk gehaald. Je comment van dinsdag is dus weer te lezen. Dank voor de felicitaties!