« IJsbergen in de Caribische Zee | Main | Drie gemeenten en de derde vaccinatie »

Foto's met een verhaal (1)

In de serie Foto's met een verhaal wordt elke keer een foto getoond waar op een of andere manier een verhaal achter zit. Dat is niet zo moeilijk, want dit geldt voor bijna iedere foto. Het idee is om foto's te gebruiken ouder dan vijf jaar. Alle posts over dit onderwerp zijn gebundeld in de category Foto's met een verhaal.


Datum: 11.06.2000
Locatie: Mambo Beach, Curacao
Personen: Luchiano (2) en CasaSpider
Bijzonder: Zwart haar


Curacao, 11.06.2000: Luchiano (2) en CasaSpider met zwart haar zwemmen bij Mambo Beach. Klik voor groter/sluiten.

(Klik voor groter)


Wat is het verhaal achter deze foto? Luchiano is een kleine vier maanden op Curacao. Hij heeft veel watervrees en alleen voorzien van diverse floating devices voelt hij zich een beetje veilig. In het water vertrouwt hij alleen op zijn vader, kennelijk voelt een kind of iemand wel of niet goed kan zwemmen. Handig in noodgevallen.

Wat valt het eerste op aan CasaSpider, dat zijn haar lang is of de kleur? Vanaf het moment dat Lucy voet op Curacao zette en dat was op 03.09.1999 mocht ik haast nooit meer naar de kapper. Lucy vond vindt lang haar mij beter staan en eerlijk is vals ze heeft nog gelijk ook. Helaas voel ik mij met lang haar een slappe miet.

Op mijn verjaardagsfeest ergens in mei 2000 hadden de collega's leuke kado's voor mij. Onder anderen een webcam. Voordat ik die in ontvangst mocht nemen moest echter eerst mijn haar zwart geverfd worden. Lucy vond het een prima idee en ging meteen aan de slag.

Toen ik de volgende ochtend met een lichte kater naar het toilet ging keek ik met een scheef oog in de spiegel en sprong van schrik een halve meter omhoog: "Wie is die enge vent, die Herman Brood in zijn nadagen lookalike?" Het was ook nog eens hele goede verf, veelvuldig wassen hielp niet. Na een maand of twee was het zwart er eindelijk uitgegroeid en kon ik mijn haar bij kapster Debbie laten millimeteren.

Luchiano (8) heeft dezelfde foto vandaag ook gebruikt op Latios.

Comments

Ik dacht eerst dat ik André Fruitman zag !

Ik vind dat zwarte haar jou best mooi staan hoor Casa!! Smaken verschillen blijkbaar.

Wat een prachtig kereltje Luciano. En wat is Curacao toch mooi. Alleen dat zwarte haar... :)

Kleurt wel goed bij je bril.

Wat dacht je, ik zet er zelf wel malle foto's op... haha :)

Goed idee trouwens, dat 'foto's met een verhaal'. Mmmm... :)

Grijs vind ik persoonlijk erg sexy!

Naast het zwarte haar viel me nog iets op, namelijk dat het haar om een aanzienlijk smaller hoofd wapperde.
Casa, het lijkt als of je de laatste jaren bent geexplodeerd....

De watervrees bij Luchiano is wel mooi over!

Ik wist niet dat Herman Brood ook op vakantie naar Curacao ging.
Een echte New Wave coup! En inderdaad Lucy heeft goed voor je gezorgd de afgelopen jaren...

Ik denk in dit geval had je kop (bedoel dan in dit geval van je verhaal) moet vermelden 'Haar met een verhaal'

hahahaha geweldig...luchiano is een schatteke en jij bent met kort haar heus leuker...is mijn bescheiden mening...niet dat die er heus iets toe doet natuurlijk :-)

@Bodo: Dan had ik een glas Johnny Walker Black Label in mijn hand moeten hebben. Verder heb ik met zwart haar wel de uitstraling van een directeur... :-)
@Cyberjunk: Dank je, eindelijk heeft Lucy een medestander!
@Meneer Helffer: Zowel Curacao als Luchiano zijn prachtig. Het zwarte haar was gelukkig iets tijdelijks. Maar dat geldt voor alles...
@Theo: Toch was het me daarom niet te doen...
@GJ: Die gedachte (malle foto's) spookte inderdaad even door mijn hoofd... ;-)
Feel free to use the concept!
@Trezeguet: Dat is nou jammer, want mijn haar is zilver... :)
@Angel: Ik heb het vermoeden dat mijn hoofd vroeger langer was, daarom lijkt het nu vierkanter. Maar... kun je me dat dieet van jou nog eens opsturen? Met die ham die in de magnetron geroosterd wordt ofzo...
@Lennart: Hij is er ongetwijfeld geweest, ook al was Hermans favoriete rustplek Bonaire. Toen Lucy de foto zag wilde ze me meteen weer zo hebben. Dat belooft nog wat. Het probleem is dat ik ook goed voor mijzelf kan zorgen...
@Don Amaro: "Haar met een verhaal" was een mooie kop geweest evenals "Foto's met een verhaar". Maar ik moet ook aan de toekomst denken, niet alle foto's gaan over haar...
@Paola: Gelukkig, een gelijkgestemde. En natuurlijk doet jouw mening er toe. Heel veel zelfs zolang die overeenkomt met de mijne... ;-)

@CasaSpider: Daar heb ik ook zo'n last van...

Ik zie "Toen Lucy de foto zag wilde ze me meteen weer zo hebben" maar ben je serieus Casa?
Moet ik het even emailen?
Voor jou wordt het afzien, b.v. geen gevulde eieren meer laat in de avond en zo kun jij zelf nog wel het e.e.a. verzinnen wat je NIET meer mag.
Maar, alles voor Lucy denk ik zo....

ohoho, ik ben net volledig weggesmolten bij weblog van luchiano

en verder...ehm,..ja, dope sucks heh :-)

Haren verven is ook meer iets voor dames.
Als zullen de verkopers dat tegenspreken, die willen alleen verkopen.

Onherkenbare vreemde man met Luchiano in het water. Met m'n vingers ervoor lukt het nog wel een beetje.

Waterverf gebruiken in de toekomst.

@Lennart: En toch beter zo dan andersom!
@Angel: Ach, ik let al iets beter op. Zo drinken we bijna geen cola meer, dan moeten de pondjes er toch afvliegen?
@Peet: Ja, hij heeft wel een bijzondere en geheel eigen stijl. Ik doe er ook helemaal niets aan. Gelukkig is er op Curacao niet zo'n hoog gebouw als het Hilton in A'dam te vinden... ;-)
@Renesmurf: Ho, ho, de Latino-man is een stuk ijdeler dan de uit de klei getrokken Hollander. Dat verkopers verkopen is net zo logisch als dat schilders schilderen...
@Pascal: Hehe, Luchiano kan zich er helemaal niets van herinneren. En misschien is dat maar goed ook...
@Brillie: Het was een kado en ik vermoed dat ze bewust dit type verf hebben uitgezocht...

Dacht al, wat doet Maurice Adreaans daar? Blijkt het Casa te zijn. Ha ha ha