« Gevecht om route CUR-SXM (3) | Main | Herinneringen uit een ver verleden »

Latios

Latios is 2 meter groot en weegt 60 kilo. Latios is alleen van het mannelijk geslacht en heeft een jongere zus genaamd Latias. Latios kan onder anderen aan gedaanteverwisseling doen, net als zijn zus.

Latios, Pokédex nummer 381, is een Legendarische Eon Pokémon van het type Draak/Psychish met de Ability Levitate. Klik voor groter/sluiten.In de mensenvorm die hij dan aanneemt kan hij goed andere mensen/Pokémon Trainers leren kennen. Hij kan ook sneller vliegen dan een jet en is intelligent genoeg om mensentaal te verstaan, net zoals Latias. Ook kan hij zich onzichtbaar maken, net als een Kameleon.

Latios, Pokédex nummer 381, is een Legendarische Eon Pokémon van het type Draak/Psychisch met de Ability Levitate. Dat laatste houdt in dat Latios niet geraakt kan worden door grondaanvallen.

"Hoe ga je het noemen?", vroeg ik. "Oh, Latios", antwoordde Luchiano (8).
"Wat betekent dat, Latios?", vroeg ik. "Oh, niets", antwoordde Luchiano.

Dat werd dus zoeken met behulp van Google en Wikipedia. "Je hebt het opgezocht!", riep Luchiano verbaasd uit.

Luchiano heeft een weblog, het adres is http://latios.casaspider.com. Het is vast heel nuttig voor zijn schrijfstijl, spelling en het in gevaar brengen stand houden van vriendschappen. Eens kijken hoe lang hij het volhoudt.

Pokémon betekent trouwens Pocket Monster, weer wat geleerd.

Comments

Leuke website van Luchiano!
Ben ook benieuwd hoelang hij het volhoudt.
Wellicht langer dan T. :)

Enig, die website van Luch. Ik reageer ook al op hem. Als meer mensen dat doen, dan houdt hij het misschien wel vol. Hij had kunnen weten dat jij dat Latios wel op zou zoeken. Dacht hij dan dat je het niet zou doen? Dan kent hij je niet goed.

PS: Mag Luch geen taalfouten maken van jou in zijn stukjes? Je wees hem even op zijn foute schrijfwijze van het woord bijna. Op zich heb je daar helemaal gelijk in, maar ik denk dat je zijn fouten beter niet kunt corrigeren in je comment, want dan demotiveer je hem. Het lijkt me prettiger voor Luch als je hem onder vier ogen corrigeert. Zelfs IK zou het niet in mijn hoofd durven te halen om Luch te verbeteren in een comment dat door veel mensen kan worden gelezen. Dat lijkt me dodelijk voor een joch van 8 dat zijn best doet. En als IK, notabene een taaljunk, zoals Renesmurf zei, het niet in mijn hoofd haal, dan wil dat wel wat zeggen. Denk er eens over na.

Luchiano is in ieder geval goed begonnen. Grappig om te lezen wat hij op school uitvreet. Misschien moet ik Jelle zover zien te krijgen dat hij een weblog begint.

@GJ: En dat voor iemand die niet van schrijven houdt. Ik ben ook zeer benieuwd, de toekomst zal het leren. T is vooral in gevecht met het (niet) roken, dat kost veel energie!
@Cyberjunk: Tot nu toe valt het me niets tegen en natuurlijk had hij moeten weten dat ik alles opzoek. Wat mij betreft mag Luchiano zoveel taalfouten maken als hij wil. Ik probeer hem zijn eigen stukjes eerst even door te laten lezen alvorens ze te publiceren. Maar als hij dat niet doet, even goede vrienden...
@Piet: Dat is zeker grappig, vooral wat hij gisteren schreef en inmiddels onder druk van zijn vrienden weer heeft weggehaald... :-) Daarom denk ik niet dat Jelle erin trapt om 'openhartig' over zijn belevenissen te gaan schrijven. Maar je kunt het proberen...

Ik geloof niet in sprookjes. Sterkte, want hij kan je helemaal afmaken op zijn blog... kan. Het hoeft niet.

Ik hou toch meer van kleine wezentjes.
Groot vind ik eerder eng dan dat het me boeit!

hij is toch wel echt he? dat weblog...dat er niet opeens een boek verschijnt enzo en dat ik dan weer de sneuneus van weblogland ben inene.... *kijkt verschrikt*

@Brillie: Dat valt wel mee. 's Morgens is Luchiano op school en 's avonds ligt hij in bed. Alleen in de middag moet ik monitoren... :-)
@Renesmurf: Wie is jouw favoriete Pokemon dan?
@Paola: Haha, ja we kregen een mailtje van ene Harry Moelisj ofzo, die heeft net een roman geschreven over een 8-jarig schoffie... ;-)

vraag me af of dat spul over veertig jaar ook bij christie's geveild zal worden, heerlijk joch vind ik luchiano

el hijo del hombre tu vida dus

@Demopperpot/bdb: Ik kan het me nauwelijks voorstellen, maar wie weet komt er tegen die tijd weer een nostalgische golf opzetten. Wat Luchiano betreft ben ik het helemaal met je eens... ;-)
@Dejongones: Zoiets inderdaad, al moet er nog wel een de tussen hombre en tu...