« Vrouw niet | Main | El Sapo El Sapo (29) »

CasaMovie: Two Faces

Vandaag woensdag is Diana 131 dagen oud. Waar blijft de tijd. Voor een fanatiek party-fotograaf heb ik eigenlijk veel te weinig foto- en filmmateriaal van haar. Gelukkig halen Lucy en Luchiano (8) 's middags de camera regelmatig te voorschijn. Het filmmateriaal van de maanden juli, augustus en september 2006 is nu gebundeld tot een middellange CasaMovie met de titel Two Faces.

De hoofdrol in deze movie wordt vertolkt door prinses Diana, maar ook de muziek verdient speciale aandacht. Gekozen is voor het salsa-nummer Amor y Control (lyrics) van Rubén Blades (Wikipedia). De naam van deze interessante en veelzijdige uit Panama afkomstige man mag zowel op zijn Spaans als op zijn Engels uitgesproken worden.


12.09.2006 CasaMovie: Two Faces


In Amor y Control ziet een man een gezin langskomen. De zoon heeft problemen veroorzaakt en de vader schreeuwt tegen hem. De vader zegt dat ondanks dat de jongen fout is geweest het gezin de plicht heeft hem te helpen.

"Sólo quien tiene hijos entiende que el deber de un padre no acaba jamás."

Alleen hij die kinderen heeft begrijpt dat de verantwoordelijkheid van een vader nooit ophoudt. Familie is familie. Two Faces is dan ook een echte familiefilm. CasaSpider goes The Waltons. Maar dan wel met een scherp randje.

Download Two Faces (Right mouseclick, Save Target As...) for free!
Size: 14,863,320 bytes.
Duration: 4.53 minutes.

Uiteraard is deze CasaMovie binnenkort ook in Google Video te aanschouwen.

Explore the CasaMpeg Category or retrieve a list of all CasaMovies.

Comments

We hebben genoten, een filmpje leeft letterlijk en figuurlijk toch veel meer dan foto´s! Princesa Diana is inderdaad een schatje, maar wat hoorde ik jou nou allemaal uitslaan over rot Portugezen????? Was het niet een Nederlander die alle ellende begon in deze wedstrijd??? Nou ja, over 2 jaar zullen NL-PT vast weer tegenover elkaar staan hahaha...

Two faces: de ene van de Prinses onthoud ik. CasasPa

Prachtig!! Dit is de mooiste Casamovie die ik tot nu toe gezien heb. Ik bedoel hier niet eens de kwaliteit van het materiaal, daarvan heb ik geen verstand. Maar de inhoud. Diana is echt een voorbeeld van een beauty die zich uitstekend ontwikkelt. Heerlijk om daarvan te mogen meegenieten. De tijd vliegt echt voorbij.

Heerlijk en prachtig.

Haha! te gek!

Diana ziet er, ook bewegend, fantastisch uit!

Bij naderinziens lijkt het me niet verstandig als je langs de kant een vvglimmen wedstrijd mee maakt...
Je staat in de basis!!! :)

Waw........ Geweldig! Op moment ben ik zwanger en zit ik met tranen in mijn ogen naar het filmpje te kijken! Wat is ze prachtig zeg! Zit ik heerlijk te janken springt er ineens iemand in beeld, lachen man. 'Smerige Deco!' hahahhahaha..... Was het nou toneel of reageer je echt zo tijdens voetbal? Ben benieuwd!

Aangename familiefilm.

Heel leuke film. Ik moet eens een nieuwe trailer gaan maken met Diana erbij.

Trouwens Casa ... het stuk dat je voor de TV zat deed me denken aan Archie Bunker ....

dat scherpe randje is me meteen helemaal duidelijk...dat had johnboy nooit goed gevonden hoor.... het is toch maar een spelletje..... whahahhaha sorry, moest het er ff inwrijven...ik leef van harte met u mee hoor :-)
Diana......oh Diana is zo schattig....wat een lief mupke.....*smelterdesmelt*

@Willisha: Dat is mooi en je hebt gelijk, een film zegt meer dan een foto, ik zal eens wat meer materiaal schieten.
De Portugese voetballers betitel ik als rotjongens. Dat een Nederlander begon ben ik vergeten... ;-)
@CasasPa: Ondanks dat ik nu al weet dat het je niet lukt de andere face te verdringen heb je toch een goede smaak...
@Cyberjunk: Wat leuk dat je het zo'n mooie movie vindt! Nu moet ik zeker doorgaan met Diana-filmmateriaal. De tijd vliegt zeker, de volgende keer zit ze op een brommer... :-)
@Pascal: Kort & krachtig, thanx!
@GJ: Namens Diana bedankt. In de basis bij vv Glimmen (het derde dan toch)... wie had gedacht dat ik het ooit zover zou schoppen. GJ, bedankt!
@Trezeguet: Nog even dus en je kunt zelf live van een baby genieten, ontzettend leuk voor je! Het was geen toneel, voetbal haalt het slechtste in mij naar boven. Na afloop van de wedstrijd kom ik echter al vrij snel weer tot rust... ;-)
@Hans: Het kleine huis op de prairie is er niets bij...
@Don Amaro: Als er een trailerspecialist is dan ben jij het wel. Wanneer komt er eigenlijk een nieuwe Don Amaro Movie. Moeten we op het carnaval wachten?
En tja, men associeert mij wel vaker met de heren Bunker en Bundy. Vraag mij niet waarom, immers mijn naam begint niet met 'Bu'. O ja, gelukkig lijkt Lucy niet op Edith of Peggy... :-)
@Paola: Maar John Boy heeft dan ook een grote pukkel, hehe... Gelukkig compenseert Diana mijn gebreken een beetje... :-)

Wat een leuk filmpje en wat een mooi popje is ze ook he? Heel lief hoe Luchiano met zijn zusje omgaat. Ik vond het hele filmpje leuk behalve dat stukje van jouw. Dat schelden staat niet erg charmant :-(

Heb je al een gouden kalf gewonnen? Niet? Dat draag ik je met deze korte film voor.

Mooie video. Ik hoop dat alles zo mooi zal blijven voor jullie. Diana kan al aardig rappen....:)

Het is wederom een alleraardigst filmpje.
Beginnen met een aftiteling ligt me wel.

@Donna: Luchiano is dol op Diana en dat is mooi. Lucy ook trouwens, maar zij hield de camera vast. Mijn stukje moest erin, anders was het echt The Waltons geweest. Schelden is niet charmant, dat ben ik met je eens. Gelukkig duurt een voetbalwedstrijd niet (heel) lang... :-)
@Brillie: Neen, ieder jaar grijp ik er net naast. Dank voor het voordragen, maar als het net zo gaat als met je Big Brother-voorspellingen vrees ik het ergste... ;-)
@Boutie: Dank je, wij hopen het ook. Wie weet binnenkort meer rap-video's van Diana...
@Renesmurf: Dacht je niet dat het meteen afgelopen was?

Hahahahaha, "Voor een fanatiek party-fotograaf heb ik eigenlijk veel te weinig foto- en filmmateriaal van haar." Voor een gemiddelde vader kom je er nogal in om als je het mij vraagt ;)

PS, heb gisteren hoog bezoek gehad. Zie link!

Dalakochi di suerte. Ga meteen een paar staatsloten kopen.

@Cinner: Zo zie je maar, alles is relatief... :-)
@Boutie: Na mijn ontmoeting met de dalakochi di suerte kregen Lucy en Luchiano hun Nederlandse paspoort en... werd Lucy zwanger van Diana. Pas maar op dus... ;-)

leuk leuk! Diana ziet er super lief uit. En jij bent ook erg vermakelijk.