« Diana: de eerste vaccinatie | Main | De (glim)lach van een kind »

Twee foto-albums

Donderdag was een rustige dag. Diana heeft weinig last gehad van de vaccinatie, maar ziet een beetje bleekjes. De rest van de familie is moe. Zelf ben ik bezig met mijn tweede Westmalle Tripel, de derde staat in het vriesvak koud te worden.

Desalniettemin is er hard gewerkt. Twee achterstallige foto-albums zijn online gezet. Het betreft:

  • 07.07.2006 Borrel SQL Remco Claassen, 37 foto's
  • 08.07.2006 Verjaardag Kyra (2) en Roland, 20 foto's

    Het is bijna 22:00 uur. Tijd voor Chocolate con Pimienta, onze dagelijkse soap. Veel mensen uit met name Chili zoeken naar foto's over deze serie en komen dan (uiteraard) bij CasaSpider terecht.

Comments

Een rustige dag is ook wel eens goed voor jullie. Heeft de rest van de familie de laatste tijd zoveel extra gedaan waardoor die moeheid wordt veroorzaakt? Ik denk dat die Westmalle Tripel jou wel slaperig zal maken als je daar zoveel van drinkt. Je derde stond koud te worden schreef je. Pas jij maar op dat je geen alcoholist wordt jochie.

Mmmm westmalle Tripel.. ook wel zin in!

Btw, ik heb al 4 dagen niet gedronken! Ik zuiver m'n lichaam. :)

@GJ: Volhouden, houd je lichaam zuiver!!

Ik ben blij dat ik er weer mooi op sta!

wat een geweldige taarten zijn het toch..........ik ben stikjaloers......liefste is volgdende week jarig...zou ie een doraparty willen denk je?

@CJ, jaja.. net een karnemelk gedronken brr.. :)
(zie link)

@Cyberjunk: Valt op zich wel mee, maar soms word je gewoon 'zomaar' moe. De derde Westmalle heb ik overigens laten staan en een groot glas vruchtensap genomen. Zo beter?
@GJ: Heel goed! Vermoedelijk ben je de enige mannelijke Nederlander in Alanya die dat is gelukt... :-)
@Piet: Don't shoot the photographer!
@Paola: Als je dat aan mij vraagt moet het haast wel een retorische vraag zijn. Over het algemeen is liefste toch erg blij met de dingen die jij verzint, dus waarom niet... ;-)
@GJ: Karnemelk, je kunt het zuiveren van je lichaam ook overdrijven!

@Casa, :-)
Heel misschien neem ik morgen wel een heerlijk koud biertje!

Soaps soaps? Je kijkt toch niet naar soaps!! (en nee, startrek is geen soap, dat is een wetenschappelijke serie :)

test, ja , het werkt!

Casa, wat is SQL voor een bedrijf?

Als het dan toch over SQL gaat, mijn lieve nicht moet daar voor haar werk over schrijven, over iets met SQL in Nederland

@GJ: Na een periode van onthouding geniet men des te meer. Naar verluidt...
Wij kijken wel naar Chocolate con Pimienta omdat daar een man in meespeelt die zowel qua uiterlijk als karakter volgens Lucy als twee druppels water op mij lijkt.
En hij heeft niet eens een weblog!
Voorts wist ik niet dat jij een Trekkie bent... :-)
@Renesmurf: Heel goed. Kon ik bij jou ook maar normaal reageren. Mijn betoog over links en rechts werd als Spam aangemerkt, schandalig!
@Boutie: SQL Integrator is een bedrijf dat diverse diensten en producten aanbiedt, voornamelijk gebaseerd op het Oracle DBMS. Detachering van ontwikkelaars en DBA's etc. Zie de website: http://www.sql-integrator.com
@Cyberjunk: SQL is een vrij algemene naam, letterlijk betekent het Structured Query Language. Ik weet niet of jouw lieve nicht specifiek over SQL Integrator gaat schrijven. Als dat echt zo is hoor ik het graag!

Ik heb even nagegaan wat ze me precies heeft gemaild. Ze was bezig aan een artikel voor Microsoft Nederland over SQL servers. Dus niet specifiek over SQL Integrator. Komen SQL servers wel bij SQL Integrator vandaan? In dat geval kan het natuurlijk wel zijn dat die bedrijfsnaam er in voorkomt. Als je wilt weten of dat zo is, dan vraag ik het haar, dus zeg maar of je het wilt weten.