« Ongelofelijk | Main | 5 Mei 2005: De Bevalling »

Nog geen dag oud

Zondagmorgen gaan wij Lucy en Diana ophalen uit het ziekenhuis. De zaterdag brachten zij in het Sehos ziekenhuis door. Lucy heeft nog tamelijk veel last van het inknippen. Een compleet verslag, voor de ware liefhebber, van de dag van de bevalling volgt later.

Zaterdag zijn Sugey, Luchiano (8) en ik twee keer bij Lucy en Diana op bezoek geweest. Uiteraard zijn er een paar foto's gemaakt. Deze zijn van ongeveer 12 uur 's middags. Diana is dan ongeveer 14 uur oud.

  • Diana temidden van Lucy, Luchiano (8) en Sugey
  • Een echte prinses...
  • Sugey houdt Diana vast, Lucy lacht op de achtergrond
  • Luchiano (8) heeft een kadootje voor Lucy gemaakt

Om half zes startte het tweede bezoekuur. Diana is hier ongeveer 20 uur oud.

  • CasaSpider nog wat onwennig met Diana en Luchiano (8) maar wel bijzonder trots
  • Een stralende Diana, hier 20 uur oud

Tot verdriet van velen staan de Curacaose politiek en de sport (baseball!) voorlopig even in de schaduw van ons kleine prinsesje. Het is niet anders, maar dat wordt ooit vast weer gecompenseerd. Vreest dus niet.

Tot slot willen Lucy en ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de lawine van geweldige reacties op de geboorte van Diana.

Comments

De kleine Diana is een POP!! Wat een SCHATJE om te zien. Op de eerste foto zag ik haar niet zo heel goed, maar nu verbaas ik me onder andere over de hoeveelheid haar die ze al heeft. Ze is nu al een echte mooie meid. Ik snap dat je trots bent hoor. Ik lees later graag het verslag van de dag van haar geboorte.

wat een lief schatje!!!!!! Helmaal mooi!!!!!!

mooiiiiiiiiiiiiiiii

Mooie foto's Peter.
Wens Lucy beterschap.

Het is een schoonheid! En inderdaad nu al meer haar dan papa!

Wat een prinsesje! En zoveel haar al, dat zie je niet vaak. Ze kijkt echt heel verbaasd om zich heen. Ik hoop voor Lucy dat ze zich gauw wat beter zal voelen. Het is niet niks, een kind op de wereld zetten.

Inknippen, brrr, dat lijkt me nou echt niks.
Maar gelukkig komt alles wel weer goed!

Ay, tan liindaaa!
Que te recuperes pronto, Lucy. Les deseo lo mejor.

Ik volg Casaspider al maanden, maar na het zien van deze foto's moest ik écht even reageren. Wat een schatje! Los felicito!

Van harte gefeliciteerd Lucy, Peter, Luciano en Sugey. Gelukkig een meisje. Het gaat druk worden met kinderwagens bij Wilhelmina op onze zaterdagen.

Haha, sport (baseball).

"You only sing when you're winning."

Ajax-PSV, bijna rust, 0-0 !

PS Mooie meid hoor, prachtig bos haar !

@Cyberjunk: Ze is een mooie jongedame dat is zeker. Aan het verslag moet ik nog beginnen, aantekeningen heb ik voldoende gemaakt!
@Paola: Zolang ze maar niet zeggen 'het is een lief kind'... :-)
@Henk: Thanxxxxx...
@Angel: Doe ik zeker, ze is nu (13:00 uur Curacao time) net thuis...
@Piet: Ja, we zetten nu alles op haar... ;-)
@Ricky: Jij hebt ervaring... Lucy voelt zich nog wat zwak, maar Sugey is een lekker soepje voor haar en mij (waarom eigenlijk voor mij?) aan het bereiden...
@Renesmurf: Inknippen of liever ingeknipt worden is niemands hobby lijkt mij...
@Marielle: Dank je en ik vind het leuk dat je gereageerd hebt. En nog in het Spaans ook!
@Peter C.: Dank je! Ino heeft het ze al verteld bij Pleincafe Wilhelmina. Ik denk dat ze moeten gaan uitbreiden... :-)
@Bodo: Ach, de Beker dat gaat toch eigenlijk nergens meer over. Maar het is zeker een mooie meid... :-)

hahahaha ik wist ook niet wat "een lief kind" betekende hier in nederland.
Wat een bos haar heeft ze toch! Echt een chica! Om op te vreten bijna. Casa, Lucy en Luchiano nogmaals pabien namens ons allemaal!
Maak heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel foto's want voor je het weet is ze 6 maanden oud en vraag je je af waar de tijd gebleven was.
Ben benieuwd naar de inknipverhaal, ik was nl ook al ingeknipt.....
Geniet van de kraamtijd.

Mooie foto's. Ik heb Luciano nog nooit zo gelukkig gezien, hij straalt van geluk.

Zeg Casa, jij moet ook eten, als Sugey niet evengoed voor jou zou zorgen wat die soep betreft, val jij op een gegeven moment flauw van de honger. Dat lijkt me ook niet zo geslaagd hoor. Btw, hoe vond Luchiano zijn zusje? Ik weet nog helemaal niet hoe hij op haar gereageerd heeft.

Diana heeft haar oogjes al open. Wat kijkt ze wijs.

(Casa, waarom schrijf je steeds Luchiano (8)).

By the way....hoe smaakte de malta? Lucy had daarna weer wat kracht na het drinken van de Malta?

Masha Pabien!!

Ik volg ook al een aantal maanden Casaspider en kon het niet laten om even te reageren.

Geniet van jullie mooie prinsesje.

@Tashita: Lief kind heft dankzij Herman Finkers een andere betekenis gekregen. Uiteraard maak ik elke dag foto's, maar die zet ik lang niet allemaal op het CasaLog. Zou een beetje vervelend worden... ;-) Aan het verslag wordt gewerkt en de Maltin doet het altijd goed. Hoewel ze nu vooral aan de vruchtensappen zit...
@Boutie & Cyberjunk: Luchiano is helemaal weg van zijn zusje. Hij is ontzettend zorgzaam, weet al precies hoe hij moet checken of er poep in de pamper zit. Kortom, hij is apentrots!
@Cockie: Ja, ze kijkt echt wijs... :-) Ik schrijf (8) achter Luchiano's naam zodat men gemakkelijker kan bepalen hoe oud hij is en daardoor uitspraken in een bepaalde context kan zetten. Binnenkort ga ik dat bij Diana ook doen, vanaf haar eerste...
@Donna: Masha Danki voor je eerste reactie. En het hoeft niet de laatste te zijn... ;-)

Van harte gefeliciteerd!

Ja, een lekkere bos haar! Jij kijkt geweldig stralend uit je ogen!
Ik voelde het toen ook als een geschenk en nog steeds.
En Lucy kijkt zo tevreden (ik kan niet helemaal het goede woord vinden), zo allesomvattend moederlijk (ik zoek nog steeds naar het goede woord) met een soort berusting en vrede.

Geen bloederige verhalen graag. Dat over het inknippen was al te veel voor mij.

Maar ze ziet er prachtig uit. Maar der naam... Diana. Das ver weg van Brillie.

nee hoor, ik bedoeld echt ene heusl lief schattig prachtig kind...joa joa met achterhoeker wet i'j ut nooit he.... maar bij deze.... Prachtig!!!

@Menno Nicolai: Dank je. Ik moet nog wel eens denken aan een gedeelte in je conference over kinderen... ;-)
@Pascal: Elke taal is te beperkt om dit soort 'wonderen' te omschrijven. Ik probeer het niet eens... :-)
@Brillie: Het verslag is zojuist gepublished inclusief inknippen. Over de gelijkenis van de namen, dat valt toch wel mee? In allebei zit een 'i'...

Ik heb het altijd jammer gevonden dat mn ouders niet elke dag een (zelfde) foto van me maakten. Wat je dan over 20 jaar in bijvoorbeeld een diashow kon afspelen.

Ik zeg ook niet dat jij dat moet doen Casa! :)

Fijne tijd gewenst!

Kerel,

we kennen elkaar niet, lees elke dag jouw log. Beter laat dan nooit....bij deze gefeliciteerd met je 2e kind. Ook jouw vrouw en zoon.

De groeten van een vele malen beterder Risker dan Dik.

Welkom thuis Lucy en Diana! Mag ik vragen waarom Diana steeds "handschoentjes" aan/om heeft? Zijn ze bang dat ze zichzelf krabt? Ik kan me niet herinneren dat ik zoiets in NL gezien heb, maar volgens mij had het pasgeboren zoontje van een vriendin hier op Madeira het ook.

@GJ: Een leuk idee. Meestal heb je echter wel foto's van ieder levensjaar die je kunt gebruiken. Van kinderen die in deze tijd geboren worden is tonnen foto- en filmmateriaal beschikbaar... :-)
@Rob Aartsen: Kerel, bedankt! Je kunt misschien wel beter risken, maar er zijn ook dingen die Dik weer beter kan. Uhm... bijvoorbeeld voetbalpoulen... ;-)
@Willisha: Ja natuurlijk mag je dat vragen en ja inderdaad is dat om de baby tegen automutilatie te beschermen. De handschoentjes worden alleen in de eerste dagen gebruikt. Zojuist zag ik Diana al met blote handjes bij Lucy liggen...

Ik kan me inderdaad voorstellen dat men in een warmer klimaat meer moet oppassen. Een klein wondje kan snel infecteren (zeker in ziekenhuizen hahahaha).