« Diploma-A voor Luchiano | Main | CasaMovie: Diploma-A at SDK »

Uitgerust dankzij zomertijd

Het uurtje dat de klok in Europa vooruit is gezet heeft directe gevolgen voor het Caribisch gebied. Voetbalwedstrijden die in 0031 om half één staan geprogrammeerd zijn hier via ESPN live te ontvangen. Half één daar was tot gisteren half acht hier.

"Hé leuk, Feyenoord-ADO om half één", zag ik op teletekst. Het woordje leuk vanwege het feit dat Feyenoord het onverdiende verlies van vorige week tegen AZ goed kon maken met een doelpuntenfestijn. Een paar mokken koffie erbij, kortom een ideale vroege zondagochtendbesteding.

Vanwege de zomertijd moest ik wel in plaats van om half acht al om half zeven mijn bed uit. Tamelijk vermoeid drukte ik 700 in op de afstandsbediening van de TDS-box, het kanaal van ESPN. Tot mijn teleurstelling was er racen op, door vermoeidheid weet ik niet eens of het auto- of motorracen betrof. Snel dook ik mijn bed weer in om er pas om kwart voor negen weer uit te komen.

Op teletekstpagina 801 stond dat ADO Feyenoord verraste in De Kuip. Een verschil tussen vrouwen en voetballers is dat de laatsten liever niet verrast worden. En al helemaal niet in De Kuip. ADO heeft Feyenoord met 0-2 verslagen. Ik was extra blij met het uitslapen.

Wat is goede en passende muziek voor een film met het thema Zwemmen?

Comments

Titanicmuziek ;-)

Treurmuziek (voor Feyenoord dan) ...

Waterfall is wel een leuk zwemdeuntje, denk ik.
Dat gesol met die tijd hoeft voor mij niet zo, maar ja.

Hand in hand?

@Cockie: Goede tip, ga hem meteen downloaden!
@Bodo: De film gaat niet over Feyenoord, maar over zwemmen...
@Renesmurf: Is dat Waterfalls van TLC? Een aardig nummer inderdaad, ik overweeg het...
@Piet: Dat slaat denk ik meer op schoonzwemmen in plaats van schoolzwemmen... ;-)

Ik betwijfel of in HEEL Europa de klok een uur vooruit is gezet. Zou kunnen van wel hoor, maar ik weet het gewoon niet zeker. Soms hoor ik dat Engeland het nu ook doet, soms hoor ik weer van niet en zo zijn er meer landen, ik weet het gewoon niet. Ik vind trouwens dat hele zomer- en wintertijdgedoe maar onzin.

iets van de beach boys

Bloed, zweet en tranen? Nee, de film gaat ook niet over Ajax. Dan ga ik toch voor 'Learning to Swim' van Marilyn Manson. Dat zal best een rustig achtergrond muziekje zijn.

Ik keek net met groot plezier naar de uitslag. En helemaal onverwacht is het niet, een beetje zoiets als de spion en de maarschalk. ADO heeft het dit seizoen al een paar keer (on)verwachts gedaan.

@Cyberjunk: Met 'in Europa' bedoel ik niet 'heel Europa'. Bij Engelsen weet men nooit wat ze doen. De reden van de zomertijd is energiebesparing voor de boeren. Maar ja, ik ben geen boer!
@Dejongones: Waren die niet meer bezig met surfen? Weliswaar ook een watersport, maar toch anders...
@Piet: Straks pakt de nederlaag van Feyenoord nog goed uit. Dan mag AZ als nummer 2 tegen nummer 5 Ajax. Dat zal ze leren!
@Pascal: Ik kan me jouw plezier goed indenken. Toch zie ik ADO liever in de laatste seconden terugkomen van 0-2 bij Ajax tot 2-2 dan dat ze Feyenoord twee maal in een seizoen verschalken... :-)

REM - night swimming

ik ben een klein geel visje van K3 *evilgrin*

Niemand van de webloggers (toch grote kenners) scoorde bij Feijenoord-ADO in de poule. Chapeau voor de Roare Schutters: als enige punten verdiend bij Ajax-NAC en nog wel 1-1. CasasPa

Mag ik CasasPa verbeteren: er zijn meer die punten verdiend hebben met Ajax - NAC !!!
Zwemmuziek?? Kom niet verder dan "Singing in de rain", dat gaat ook over iets nats ...

@Henk & Paola: Bedankt voor de tip, maar de movie is al af... :-)
@CasasPa: Dat betekent dat de deelnemers aan de voetbalpoule juist kenners zijn. Gezien de kracht van Feyenoord, het thuisvoordeel en het iets goed te maken hebben ten opzichte van vorige week...
@Willisha: Bij vreemde uitslagen scoor jij vaak punten, hoe zou dat toch komen... :-)

surfin, surfin, wind surfin...

Nightswimming van REM.

Hahahahaha, zou ik dan toch een kenner zijn :)

@Patrick: Geen slechte keuze, maar de film is al af...
@Erwin: Ik ga het nummer downloaden, wellicht voor een volgende zwemfilm...
@Willisha: Oke, dat ZOU kunnen... maar die conclusie heb ik nog niet getrokken... ;-)