« Soccer Investments | Main | Dubbelgangers (3) »

Twaalf foto's

Vandaag is het tijd voor de vierde chica van het groepje Dominicaanse dames met de leuke fantasieŽn. Haar naam is Katherine. Ook zij houdt van relatief kleine ruimtes als het gaat om haar favoriete fantasie. Katherine droomt ervan om de liefde te bedrijven op een jacht, midden op de oceaan, bij volle maan.

Ahuuuuuuuuuuoeoeoeoew!!!

Desde Santo Domingo, Republica Dominicana, y Chica de la Semana: Katherine!Tot zover CasaSpiders weerwolf imitatie. Onze honden Spider en Scooby Doo maken dit geluid tegenwoordig ook bijna iedere nacht, vraag mij niet waarom.

Op lachicamerengue.com staan de foto's van de nieuwe Chica de la Semana, Katherine. Op de vraag wat voor haar de perfecte man is antwoordde zij dat deze niet bestaat.

Hmm...

Afgelopen zondag verplaatsten wij ons als gebruikelijk om half vijf van Kontiki naar Mambo Beach. Wij installeerden ons op onze bedjes en Lucy zag onmiddellijk een mooie Nederlandse jongedame die circa twee meter westelijk van ons lag. Alles aan haar klopte.

"Ik heb een website...", zo oefende Lucy haar openingszin met mij. Even later had zij voldoende moed verzameld en sprak het meisje aan.

Tot mijn verbazing stond zij al binnen tien seconden met de blonde dame naast mijn bedje. Dat was snel!

"We gaan twaalf foto's maken", zei Lucy tegen haar. "Twaalf?", vroeg de blondine verbaasd. Ik trok mijn wenkbrauw wenkbrauw (dank je, Cockie) op, wist ook niet dat ik dat kon. Immers, zoveel is twaalf nu ook weer niet. "Kom, we gaan", sprak Lucy kordaat. "Oh!", maar ik dacht dat ik een foto van jullie moest maken!"

Een misverstand. De blonde jongedame vleide zich weer op haar bedje en wij namen een Amstel.

Comments

Misschien bedrijven ze de liefde tijdens de jacht...

Katherine heeft groot gelijk als ze stelt dat de perfecte man niet bestaat. De meeste (niet alle) mannen DENKEN dat ze perfect zijn. Ik weet niet beste Casa, of jij dat van jezelf denkt. Ik vind dat al die Dominicaanse Chicas schatjes zijn om te zien, maar ik heb toch wel een beetje het idee dat ze allemaal precies op elkaar lijken. Maar misschien zie ik dat verkeerd, zo goed zie ik nu ook weer niet. En ik suggereer BESLIST NIET dat je iedere week dezelfde vrouw als Chica op de site zet, want dan had je allang een groot protestcommentaar over je heen gehad van lezers die meer visueel ingesteld zijn dan ik. Ik vrees echter dat met de laatste Chica uit de groep Dominicaanse vrouwen, je ook de laatste Chica gefotografeerd hebt, want Lucy kan, tenminste voor zover ik dat uit je verhalen opmaak, verder niemand motiveren om als Chica op te treden.

Weer een baas die op zijn hond(en) gaat lijken. Mag je nog binnen slapen?

@Dytiscus: Dat lijkt mij niet ongevaarlijk!
@Cyberjunk: De vier Dominicaanse dames lijken absoluut niet op elkaar, integendeel! Katherine (en jij) heeft gelijk dat mannen (en vrouwen) nooit perfect zijn. Wij kunnen slechts streven naar perfectie. Maak je over Lucy maar geen zorgen, volgende week is het weer raak...
@Piet: Sterker nog, ik MOET binnen slapen... ;-) Als bazen op hun huisdieren gaan lijken... jij hebt toch kippen?

Deze week ben ik er nog, maar vanaf a.s. maandag zul je mijn commentaar tijdelijk moeten missen, vanaf 21 augustus a.s. ben ik dan weer terug. Cyberjunk gaat- dit is ABSOLUUT GEEN GRAP- volgende week voor een aantal dagen in retraite. Dus als Lucy volgende week een Chica weet uit te zoeken, dan zie ik dat later wel. Misschien weet zij er bij uitzondering die hele bijzondere vrouw wel uit te kiezen die BIJNA perfect is. Er zijn n.l. wel vrouwen die de perfectie heel dicht benaderen, cyberjunk is ťťn van die vrouwen. En als ik terugkeer van mijn retraite, ben ik helemaal perfect...;-)

Ok....Cyberwoman in retraite he!!
Het moet wel Spartaans zijn als er geen internetverbinding is.
En inderdaad, iemand is weer perfect als je 2 weken zonder de CasaDoctrine leeft.

@Cerito: Het is geen twee weken, maar vanaf 15 tot 20 augustus, dus 5 dagen. Langer zou ik het niet volhouden. Spartaans zou het pas worden als het langer duurde dan die vijf dagen. Nu is het geestelijk bijtanken en deze manier kan ik jou- en iedereen die Casalog bezoekt en natuurlijk ook Casa zelf- van ganser harte aanbevelen. Voor mij is dit de enige manier om even uit het cyberwereldje te verdwijnen, als ik dat, al is het maar tijdelijk, rigoureus wil, dan is dit de enige manier. Denk er maar eens over na beste Cerito, of een korte retraite ook niet iets voor jou zou zijn.

Er lopen weer veel discussies door elkaar heen, heeft ook wel wat. Ik vond de joke van het misverstand heel leuk heel grappig. Zou mij ook kunnen overkomen, want als ik een stel (op vakantie) foto's van elkaar zie nemen (met op de achtergrond al weer een standbeeld), biedt ik mij altijd aan om ze samen op de foto te zetten. Dan denk ik wat heb ik weer een mooi plaatje geschoten, maar jammer genoeg zie ik ze nooit terug. CasasPa

@Cyberjunk: Ik wens je een hele fijne tijd in retraite toe en verheug me nu al op de PERFECTE commentaren die je nadien zult schrijven... ;-)
@Cerito: Gelukkig is het effect van perfectie na 1 dagje CasaDoctrine alweer verdwenen, hehehe... Wat denk je van Cyberjunks voorstel?
@CasasPa: Je bent de eerste die de joke van het misverstand weet te waarderen (of die het misschien zelfs is opgevallen). Bij een volgende gelegenheid zou je aan de mensen kunnen vragen of je ook een foto met jouw eigen camera van hun mag maken. Misschien kijken ze dan een beetje vreemd, maar ze zullen niet snel weigeren... ;-)

Zo'n ster heb ik op een hele andere plek zitten.

Weer een deuk in je zelfvertrouwen Casa? Misschien zelfs twee? Deze is zeker zo mooi, blond is tenslotte ook maar blond ;-)