« De kop is eraf | Main | Gezocht: schoolagenda »

(No) Chica?

Van een aantal mensen is mij bekend dat zij op dinsdag verlangend uitzien naar de nieuwe Chica de la Semana. Bijna nog meer dan ik naar een glas trappistenbier op zaterdagmiddag. Sommigen vinden het vast niet erg dat Katherine de kroon nog een week mag dragen.

Luchiano denkt dat hij Batman isWat ik niet erg vind is dat vroeger een muzieknummer met gemak een kwartier kon duren. Neem nu bijvoorbeeld Get Ready van Rare Earth in zijn full version van 20:06 minuten.

Rare Earth, een band die van alle CasaLog-lezers waarschijnlijk alleen nog bij gerontorocker Eric bekend is. In combinatie met Tequila is Get Ready trouwens prima weblogmuziek.

Lucy liep tevergeefs haar rondes, het was ook heel rustig op het strand. Toen zij zich ging omkleden voor het Happy Hour schoot ik daarom maar een paar foto's van Luchiano (7) die druk in de weer was met zijn handdoek.

Soms denkt hij dat hij Batman is, andere keren dat hij kan vliegen. Als zevenjarige kan dat nog, op mijn leeftijd wordt men ervoor opgesloten. Even later kwam Lucy terug, klaar voor het Happy Hour van Wet&Wild.

Het was gezellig daar. Ino en Bente, neen, neen, nog steeds geen link, moesten lang nadenken en veel overleggen voordat zij de einduitslag van de quiz bekend maakten. Barbara, een verrassend kwieke Roland en Kyra arriveerden, gevolgd door Peter en Loes met hun kinderschare. Roland gaat hard vooruit, want hij dronk alweer drie Polartjes.

Toen was het tijd om langs de Chinees te gaan.

Comments

Het was inderdaad erg rustig bij Mambo....leuk je weer een keer te zien...volgende keer koop ik een blikje bier voor je (mits het nog happy-hour is)

ik heb eindelijk de site weer eens bijgewerkt.. durf nu dus ook u weer eens onder ogen te komen.
te djasabra

Casa, ik (gerontorocka) moet bekennen dat ik Get Ready van Rare Earth ook ken en dat ik me kan herinneren dat het het nummer is waar geen eind aankomt wanneer je je op de dansvloer bevindt met tegenover je een pukkelige, zwetende puberjongen die erg zijn best doet maar het net niet helemaal 'heeft' zeg maar.

@Cerito: Een goed idee. Koop het biertje dan wel op tijd, zodat ik er nog tijdens het Happy Hour voor je terug kan kopen... ;-)
(Anders moet je een week wachten)
@Benno: Je bent nog een stuk sneller dan je bijna naamgenoten van Benino. Jullie probleem is denk ik meer dat jullie altijd op vakantie zijn!
@Cockie: Haha, dan wordt het toch eens tijd om het nummer opnieuw te beluisteren, zonder pukkelige pubers in je buurt. Ik ga bijna geloven dat popmusici collectief besloten hebben om kortere nummers te schrijven alleen maar om vrouwen als jou te beschermen... :-)

Het lijkt wel of het altijd feest is bij jullie. Vooral als het zulk slecht weer is in Nederland zoals de afgelopen weken dan droom ik wel eens van emigreren naar de Antillen. Als ik zie hoeveel huis en tuin je krijgt voor prijzen waar we in Nederland alleen nog maar met weemoed aan kunnen denken dan loopt het water mij in de mond. Mijn verstand zegt mij echter dat jullie tot een bevoorrechte groep behoren en dat het leven voor de gewone man en vrouw niet altijd zo zonnig is (figuurlijk gesproken dan). Bovendien vraag ik mij af of ze het op Curacao wel leuk vinden, al die Nederlanders die daar hun welvaart komen demonstreren. Voorlopig hou ik het daarom nog maar even bij het lezen over het leven op Curacao via je weblog. De droom is meestal leuker dan de realiteit.

vdb.

Get ready, ach ja... En wat dacht je van Deep Purple? Die hebben een elpee uitgebracht waar maar drie nummers op staan :-( (destijds voelde het in ieder geval zo hahaha). Ik ben nooit erg geduldig geweest, dus had ook geen geduld voor dit soort eindeloze solo's...

Bad man.... het idee zeg. Maar ik dacht vroeger altijd dat ik Zorro was. En wat is er van gekomen? Juist, ik werd het dikke soldaatje.

@MJvdBroek: Het mooie van Curacao is dat men elke week wat zeg ik elke dag naar het strand kan als men wil. Daar hoeft men ook niet bevoorrecht voor te zijn. En een blikje Amstel of Polar op het Happy Hour kost nog geen Euro. Over de saaie dagen in ons huis schrijf ik inderdaad minder... ;-)
@Willisha: Langer dan Get Ready kan haast niet, want het beslaat de complete A-kant van een LP. Ik geloof dat het inderdaad mannenmuziek is, die lange nummers compleet met drumsolo en dergelijke...
@Brillie: Maar als de wereld erom vraagt zet jij je bril af en trek je je Supermanpak aan. En je eigen Linda herkent je niet meer. Of niet soms?

Get ready roept bij mij heel goeie herinneringen op, heerlijk nummer. Kun je het online zetten?

@Henk(ES): Een echt mannennummer... Het beste kun je het programma Limewire downloaden. Daarmee heb je vrijwel alle muziek in een paar minuten gevonden. Maar als speciale service staat Get Ready (tijdelijk) online op het CasaLog.
http://blog.lachicamerengue.com/pics/mp3/RareEarthGetReadyFullVersion.mp3
Veel luisterplezier!

Dacht ik met 'Tubular bells'van Mike Oldfield een zekere winnaar te hebben, blijkt de cd versie opgedeeld te zijn in tracks. Op de LP was het volgens mij 1 heel lang nummer.

Het is inderdaad een rare aarde. Maar ja. Zeldzaam natuurlijk.

Willisha: je bedoelt vast Made In Japan, dat was een dubbelelpee (vier kanten dus) met zeven nummers. Maar wat vindt iedereen nou zo lang aan één plaatkant voor een nummer? Daar passen met moeite een drumsolo én een gitaarsolo op... ;-)

ik heb dat met Sadeness van Enigma...prachtig!!! :-) Het nummer dat u noemt ken ik dus niet...als ik mijn nieuwe computer heb zal ik eens gaan luisteren.... nu lukt het echtniet...net als het feit dat ik je filmpjes niet meer kan zien.....*paool heus heul zielig*

@Piet: Een nummer kan nooit langer zijn dan de kant van een LP, of in huidige termen een CD. Tot zover mijn definitie. Ik weet niet zeker of op de LP-hoes van Tubular Bells meerdere nummers vermeld staan. Wel een fascinerend nummer(s?) trouwens!
@Erwin: Hun hits waren in ieder geval zeldzaam, want ik ken alleen maar Get Ready.
@Eric: Maar wat is nu helemaal een plaatkant, 15 tot 20 minuten en dan was het alweer afgelopen. Een DeeVeeDee met 1 nummer erop, dat is pas wat. (Maar wie moet het maken?)
@Paola: Het wordt echt de hoogste tijd voor een nieuwe computer. Toch vrees ik dat Get Ready niets voor jou is, nou ja vrezen, volgens mij vind je er gewoon niets aan...

@Eric: de titel weet ik niet meer, volgens mij was het een gouden hoes hahaha... Ik was er destijds nog te jong voor :-?