« De liniaal | Main | El Sapo El Sapo (15) »

Met de Spider naar Carré (8)

Situatie: Nadat Luchiano (7) zijn broodje frikandel zelfstandig en snel had opgegegeten kwam hij met zijn GameBoy naast mij op bed liggen. Een beetje uitrusten en een beetje kletsen. Plotseling klinkt de stem van Lucy door de kamer.

Lucy: "Luchiano! Heb je je eten op?"
Luchiano: "Ja, mama."
Lucy: "Ha! Papa heeft je zeker geholpen!"
Luchiano: "Neen, mama. Papa, heb jij mij geholpen?"
CasaSpider: "Neen, jongen."
Lucy: "Ha ha!"

(Na een korte stilte)

Luchiano: "Zie je, zo zijn vrouwen. Ze geloven je niet."

Comments

;-)

Wat een wijsheid van zo'n klein mannetje.....

Het nadeel van vrouwen is dat ze ALLES onthouden!!!...zelf wat je, op een onbewaakt ogenblik, zei op maandag 18 april 1998 over haar blauwe schoenen....of over de relatie

Als de theorie van Cerito over vrouwen klopt, dan moeten de vrouwen wel een geheugen hebben dat te vergelijken is met een harde schijf 1.000.000.000 Gigabyte.

Lucy lust zelf zeker geen frikandellen?

Mmm, mijn ervaring is dat mannen juist een uitstekend geheugen hebben... en vrouwen meer een Oost-Indisch geheugen (het werkt alleen goed als het goed uitkomt hahaha)...

Maar Luciano (7) heeft inderdaad al veel ervaring met vrouwen :-)

Ik heb al enkele logeplaatsen gereserveerd in Carré. Lucy is ook van harte welkom (zij heeft het in dat mannenwereldje te verduren). CasasPa

Hij heeft het door!

Zij waarschijnlijk ook.

@Roos: Kinderen blijven je verbazen (en houden je jong)...
@Cerito: Volgens mij heb je kort geleden 'iets' meegemaakt op dit gebied, je kunt het hier kwijt!
@Cyberjunk: Een grote harde schijf is niet voldoende, je moet ook nog een hele snelle search-engine als Google Desktop hebben om de data ook weer terug te vinden... :-)
@Aargh: Ze lust ze wel maar eet ze niet vanwege de desastreuze gevolgen voor het figuur...
@Willisha: Hier spreekt duidelijk jouw mannelijke 50%... :-)
@CasasPa: Lucy houdt zich uitstekend staande hoor, Luchiano en ik hebben het juist zwaar te verduren!
@Renesmurf: Dus we snappen het allemaal... ;-)

Al vroeg wijs!

By the way, het is niet frikandellen, maar FRIKADELLEN. die n in het midden is FOUT, wisten jullie dat niet?

Als je het goed leest .... heeft Luchiano het volgende gezegd "Ze geloven JE niet." en niet "ze geloven ONS niet" ....

Niet alleen is Luchiano heel wijs maar ook 'kien' in zijn uitspraken .... een ware toekomstige wereldleider ...

prachtig!!! Die jongen komt er wel! Lucy is er al! Duidelijk :-)

Soms wel lastig hoor, als ze je niet geloven..

Neem afgelopen weekend, ik met 'Glimmen 2' naar Ameland (men only ofcourse).
Bij terugkomst vraagt de vrouw:'En?'.
Ik zeg:'Helemaal niets gebeurd...'.
Vrouw:'Jaja'..

Maar ditmaal was er ook echt niets gebeurd! :)

@Theo: Volgens mij zijn (of lijken) de meeste kinderen in deze tijden vroeger wijs dan wij waren. Tenminste dan ik...
@Cyberjunk: Helemaal niet! Volgens Van Dale kan het allebei, waarbij frikadel Belgisch voor gehaktbal is en frikandel een rolletje gehakt vlees ofwel 'berenlul' ( http://www.vandale.nl/opzoeken/woordenboek/?zoekwoord=frikandel ). Ook in google.nl scoort de frikaNdel meer dan tweemaal zo goed. Overtuigd?
@Amaro: Wat bedoel je daarmee, dat ik niet te vertrouwen ben of zo... ;-)
@Paola: Hmm... over mij zeg je niets... heel verstandig!
@GJ: De volgende hit van de Jeugd van Tegenwoordig: Nietskeburt! Ik ken iemand die nogal van de vrouwtjes hield. Had een leuke vriendin maar ging regelmatig met andere dames op stap. Ik vroeg hem eens waarom hij dat toch deed. "Ja, eerst deed ik helemaal niets en toen beschuldigde mijn vriendin mij van vreemdgaan. En ja, toen dacht ik dan kan ik het net zo goed maar echt doen ook. Als ik er toch al van beschuldigd word..."
Deze anekdote heeft overigens helemaal geen raakvlak met jouw leven ofzo hoor... ;-)

Hoewel ik de anekdote leuk vind heb ik toch een priemende vraag. Voor mij is een broodje frikandel een snack met weinig voedingswaarde, dus waarom maakt het uit wie het opgegeten heeft? Ik snap nu wat beter waarom je maat steeds meer groeit :-)
Los daarvan vraag ik me af of vrouwen de enigen zijn met een gezonde dosis wantrouwen.

Ik ben in elk geval niet overtuigd van de juistheid van het woord berenlul als ander woord voor frika(n)del, de rest van je betoog zou eventueel wel kunnen kloppen, dat zal ik eens nader onderzoeken. Je krijgt in elk geval voor dat deel van je betoog tot nader order het voordeel van de twijfel.

Klopt: mannen liegen ook altijd over hun bord met eten.

Mannen liegen en bedriegen ook over alles! Oftewel: Lucy heeft geheel gelijk toevallig!

Misschien kent ze je gewoon goed CasaSpider ;)

Lol

@CuraKora: Nou, van een broodje frikandel kun je aardig volzitten. Om te voorkomen dat Luchiano na een uurtje zeurt dat hij honger heeft is het beter dat hij gewoon zijn eten op het daarvoor bestemde tijdstip opeet. En ja, volgens mij zijn vrouwen in het algemeen achterdochtiger dan mannen, maar daar is vast een goede reden voor!
@Cyberjunk: Ik wacht geduldig op de resultaten van je onderzoek...
@Brillie: Precies! Wat zeggen ze daar ook alweer over?
@Cinner: Maar hoe komt dat dan, vraag ik mij af. Mischien omdat vrouwen onze natuurlijke wildheid steeds maar willen indammen?
@Fleur: Hehehe...